K1 i Boks

Ronnie Shields otkrio je li Hrgoviću bio ponuđen meč s Joshuom: ‘On bi se borio s bilo kim, za njega nema razlike‘

Ronnie Shields

 Screenshot/YouTube (Boxing King Media)
‘Da su mu pristupili i ponudili tu borbu, on bi je prihvatio‘, rekao je ‘El Animalov‘ trener

Nad ringom londonske O2 Arene odavno je spušten zastor, no dojmovi se još uvijek nisu u potpunosti slegli. Pobjeda Filipa Hrgovića nad Demseyjem McKeanom u 12. rundi ili teški nokaut kojim je Anthony Joshua "ugasio" Roberta Heleniusa i dalje su aktualne teme među boksačkom publikom. Priča se, između ostalog, i o tome što bi bilo da se situacija, nakon pada Dilliana Whytea na doping testu, drugačije odvila i da je, kako su mnogi i priželjkivali, s Joshuom u ring uskočio - Hrgović. "El Animalov" trener, Ronnie Shields, također se oglasio po tom pitanju.

"Hrgovića nitko nije ni pitao želi li se boriti s Joshuom", rekao je Shields u razgovoru za Boxing King Media platformu, pa dodao: "On je borac i borio bi se s bilo kim, za njega ne bi bilo razlike".

Na dodatno novinarsko pitanje o tome bi li hrvatski teškaš, u slučaju da mu je doista bila ponuđena borba Joshuom, riskirao status obaveznog IBF-ovog izazivača i prihvatio borbu s britanskom zvijezdom, iskusni američki trener je odgovorio:

"Gledajte, Hrgović je vrlo samopouzdan borac i vjeruje da može pobijediti svakoga. Da su mu pristupili i ponudili tu borbu, on bi je prihvatio, ali sada to sada ionako više nije ni važno".

Linker
29. travanj 2024 12:01