K1 i Boks

Roy Jones obznanio da trenira svjetskog prvaka: ‘Pomažem mu da se vrati na pravi put, stvarno je zvijer kada je u formi!‘

Roy Jones Jr.

 PAVEL LISITSYN/SPUTNIK/PROFIMEDIA Pavel Lisitsyn/sputnik/profimedia
Prije je radio s Chrisom Eubankom, ali su se razišli

Roy Jones Jr nedavno je raskinuo suradnju s Chrisom Eubankom Jr. uoči revanša s Liamom Smithom, no sada se povezao s drugim visokoprofilnim borcem.

Zakazivanje mečeva (navodno) je bio razlog što Eubank i Jones nisu mogli raditi zajedno uoči okršaja u Manchester Areni, međutim čini se da ni jedan od njih nije imao namjeru ponovno uspostaviti radni odnos.

To sada izgleda kao da je u mrtvoj vodi, nakon što je Jones ovaj tjedan objavio da radi s borcem iz iste divizije kao i Eubank, WBC svjetskim prvakom srednje kategorije, Jermallom Charlom. Govoreći za Sporting Post o poveznici, Jones je rekao:

“Trenutno radim s Jermallom Charlom i najteža stvar je naučiti ga i natjerati da prihvati različite stvari koje podučavate. Jer kad je netko navikao pobjeđivati ​​na određeni način, želi se držati tog načina, ali ide jako dobro. Jako se trudi naučiti stvari koje podučavam i postavlja prava pitanja. On je vraški dobar učenik i radujem se što će se mentalno vratiti, poboljšati i vratiti na pravi put. Mislim da mu je um malo otišao na stranu i na trenutak je skrenuo s pravog puta. Moj cilj je da ga vratim na pravi put jer kada je na pravom putu, on je zvijer kada je u formi i teško ga je pobijediti", izjavio je.

Charlo je bio u naprednim pregovorima da izazove Canela Alvareza za njegov naslov prvaka u super srednjoj kategoriji, prije nego što se povukao, a brat blizanac Jermell dobio je priliku umjesto njega. Iako je nedvojbeno talentiran borac, Charlo je izvan ringa tri godine i Jones će imati posla ako ga želi vratiti na vrhunsku razinu.

Linker
30. travanj 2024 23:17