K1 i Boks

Ryan Garcia isprozivao Jakea Paula, ‘Problem Child‘ uzvratio: ‘Dulje si u ovoj igri, ali bolji sam boksač od tebe‘

Ryan Garcia

 Adam DelGiudice/Zuma Press/Profimedia
Sve češće Ryan Garcia odaje dojam kao da nešto nije u redu s njim, a mnogi ga optužuju da konzumira kokain

Pobjeda Jakea Paula nad Ryanom Bourlandom mnoge je nasmijala i navela na ismijavanje Paula i njegovog protivnika. Jučer smo vam pisali o reakcijama javnosti na taj meč, a ukoliko ste propustili taj članak, možete mu pristupiti klikom na LINK.

Nisu se svi ipak zabavili i nasmijali, neki su se i naljutili. U pitanju je Ryan Garcia (24-1-0), jedan od najpopularnijih američkih boksača u ovom trenutku i ujedno boksač kojeg 20. travnja (četvrti mjesec) čeka meč za WBC-ovu svjetsku titulu u super lakoj kategoriji.

Garcia će tog datuma boksati protiv Devina Haneyja i jasno je kako ga čeka strašno težak posao. Ipak, svjetska titula je u igri i lak meč nije se niti mogao očekivati. Garciji će trebati najbolje moguće izdanje, ali pobjeda nad Haneyjem digla bi Ryana Garciju na neku posve drugu i višu razinu.

Iako ga čeka tako važan meč, Garcia je iz nekog razloga usmjerio fokus ka Jakeu Paulu. Gledajući kako Jake prebija nedoraslog protivnika, Ryan Garcia se naljutio i glasovnom porukom oglasio se putem Twittera.

‘‘Osjećam se tako loše jer sam upoznao Jakea Paula s boksom, zabrljao sam. Ne mogu dopustiti da se ovo događa, jednostavno ne mogu. On omalovažava moj sport i sve ostalo. Jake, nazovi moj tim!‘‘, poručio je Garcia.

Odgovor Jakea Paula nismo dugo čekali. ‘‘Problem Child‘‘ oglasio se na konferenciji za medije nakon svog sinoćnjeg meča, a mnogi smatraju da je dobio Ryana Garciju u ovom svojevrsnom verbalnom okršaju.

‘‘Već sam rekao da on konzumira kokain. Taj tip nabavlja to sranje direktno iz Kolumbije, jer očito se radi o snažnom sranju. Ryane, znaš da te volim brate, ali moraš se smiriti. Dojam je da gubiš razum. Ponašaš se očajnički i govoriš da si milijarder, a imao si jedan ‘money fight‘. Samo kažem da se smiriš, ali ako se želiš boriti, to je za mene lak posao. Nemaš rad nogu i bez obzira koliko si dugo u ovoj igri, ja sam bolji boksač od tebe.‘‘, poručio je Jake Paul.

Zanimljivo, Ryan Garcia sve češće je na meti optužbi da konzumira kokain. Devin Haney ranije ovaj tjedan iznio je identičnu optužbu na račun Ryana Garcije, na što je vidno uzrujani Garcia odgovorio:

‘‘Ne konzumiram kokain. Pijem (alkohol) i pušim travu, kao i većina ljudi u ovoj prostoriji.‘‘

Svi uviđaju da se Ryan Garcia sve čudnije ponaša, jako je nervozan i nerijetko upada u raznorazne prepirke. Tijekom konferencije za medije upustio se u prepirku s jednim od Haneyjevih fanova, nedavno je prozivao Seana O‘Malleyja na MMA obračun, a nerijetko se Ryan okomi i na svog promotora Oscara De La Hoyu. Sada proziva Jakea Paula na međusobni obračun, iako je 27 kilograma razlike između gornjih granica njihovih težinskih kategorija.

Početkom ove godine, Garcia je otkrio kako je dobio treće dijete, a gotovo istovremeno je objavio i kako se rastaje sa svojom suprugom.

Čudne stvari događaju se s ovim mladim boksačem, ali on valjda najbolje zna u kojem smjeru želi ići.

Linker
25. travanj 2024 11:10