K1 i Boks

Sean O‘Malley tvrdi: ‘Tyron Woodley totalno je uništio svoje naslijeđe‘

Tyron Woodley

 Yaroslav Sabitov/Shutterstock Editorial/Profimedia
UFC-ov bantamaš smatra kako je bivši UFC-ov prvak nepopravljivo pokvario svoj ugled

Dojmovi nakon teškog poraza Tyrona Woodleyja u meču protiv Jakea Paula, još uvijek se ne stišavaju, niti će se stišati kroz naredno vrijeme. Bivši UFC-ov prvak , dvaput ove godine razočarao je MMA zajednicu izgubivši u boksačkom meču od YouTubera. Naročito razočaravajuć bio je poraz nokautom koji je doživio proteklog vikenda.

Tyron Woodley borac je koji je UFC-ov pojas branio čak četiri puta, a jedno vrijeme uspoređivalo ga se s legendarnim Georgesom St-Pierreom. Sam Woodley volio se nazivati najboljim velterašem u povijesti, iako to zasigurno nije. Ipak, neovisno o tome što ''T-Wood'' nije najveći velteraš u povijesti, njegova MMA ostavština je velika i radi se o budućem članu UFC-ove Kuće slavnih. Međutim, dva poraza u mečevima protiv YouTubera koji iza sebe ima dvije ili tri godine treninga te ukupno tri meča (prije prvog meča s Woodleyjem), definitivno su nešto čime je dobrano narušio svoje naslijeđe.

Sean O'Malley, UFC-ov borac bantam kategorije, jedan je od onih koji se slažu s tom tvrdnjom. ''Sugar'' takve poraze smatra neoprostivim i ne vidi kako Woodley može popraviti svoj ugled nakon ovoga.

''Čovječe, to je totalno uništilo njegovo naslijeđe. Međutim, pitanje je hoće li to jako utjecati na Woodleyja, ili može biti indiferentan po tom pitanju te ostati sretan unatoč tome.'', rekao je O'Malley, a zatim se osvrnuo i na 24-godišnjeg YouTubera.

''Bože, stvarno je kul vidjeti što Jake radi. On je počeo boksati ne tako davno, a kroz velike mečeve manifestira se koliko vas vjera u sebe može daleko odvesti. Međutim, ne treba zanemariti niti važnost napornog rada koji Jake također obavlja. Poprilično je ludo nokautirati Tyrona Woodleyja nakon tri godine treniranja boksa.'', objasnio je Sean u svom podcastu naziva TimboSugaShow.

Linker
23. travanj 2024 03:18