K1 i Boks

(VIDEO) Woodley platio pet tisuća dolara fanu koji je napravio najbolju parodiju njegovog poraza

Jake Paul vs. Tyron Woodley

 Yaroslav Sabitov/Shutterstock Editorial/Profimedia
Bivši UFC prvak odlučio se od kritika obraniti ismijavanjem samog sebe

Reakcije fanova i medija nakon drugog poraza Tyrona Woodleya od Jakea Paula bile su očekivane. Nakon neizvjesnog, ali ne baš gledaljivog meča iz kolovoza, Woodley je dugo vremena gotovo preklinjao Paua za revanš, a onda je isti dobio onda kad se najmanje očekivalo. Uskočio je umjesto Tommyja Furyja, govoreći kako je bio cijelo vrijeme u pripremama, kako je spreman te kako neće dozvoliti da mu se dogodi kiks.

Zapravo mu se dogodilo nešto još gore. Teški nokaut poraz doživio je bivši UFC prvak, a slijedom svega toga i žestoke kritike, ali i još više ismijavanja. Kako je on na to odgovorio? Tako da je odlučio priključiti se istima te ismijavati sam sebe.

Woodley je putem društvenih mreža pokrenuo natječaj za najbolji "meme" vezan uz njegov poraz. Sam je nakon toga pregledao sve kandidate, a onda s pet tisuća dolara nagradio onog koji mu se najviše svidio. Odabrao je uradak Chrisa Ashleya, čovjeka koji se inače bavi animacijom, a koji je zapravo napravio nešto vrlo zanimljivo. Uostalom, pogledajte sami.

Naravno, sve bi ovo bilo puno više "cool" da Woodley sam nije zatražio nešto čime će ga se ismijavati. To je samo znak kako je odlučio odabrati liniju manjeg otpora. Pridružit će se svima u ismijavanju samog sebe, nakon čega bi to drugima moglo prije dosaditi. On je svjesno rasprodao svoj ugled koji je stekao godinama u UFC-u, za dva Paulova honorara i to je bilo njegovo apsolutno pravo.

Na Woodleyu je da uživa u novcu koji je dobio, a tek za koju godinu će on sam biti u stanju zaključiti je li sve to bilo vrijedno toga. Iskreno se nadamo da neće požaliti zbog toga kako se za mečeve pripremio, kako ih je odradio te na kraju kakav je bio ishod istih.

Linker
20. travanj 2024 07:40