K1 i Boks

Šokantne vijesti iz Gloryja! Antonio Plazibat otpada s Gloryjevog eventa u Zagrebu, ozljeda je bila jača

Antonio Plazibat

 Orange Pics Bv/alamy/alamy/profimedia
Tijekom današnjeg dana dobili smo potvrdu iz vrhuške Gloryja o tome kako će Plazibat morati preskočiti spomenutu priredbu

21. rujna! To je trebao biti dan kada je Hrvatska trebala ugostiti Glory 95 priredbu koju bi do prijašnjim planovima predvodili naš Antonio Plazibat i Levi Rigters. No, kako to obična biva u borilačkom sportu - "nije kome obećano je već kome suđeno je".

Plazibat je potvrdio putem Instagrama kako je zadobio novu ozljedu lakta, splitski kickboksač je "molio" liječnika da mu odobri dopuštenje za borbu, on je ipak donio odluku da splitski kickboksač nema što tražiti u profesionalnoj konkurenciji u tom stanju.

Splićanin je poručio kako će on ipak biti na priredbi te će napraviti sve da podrži Glory koji je za Zagreb pripremio jednu jako respektabilnu priredbu koja je na kraju ipak doživjela veliki peh.

"Vratit ću se, samo ne sada" riječi su #2 izazivača Gloryja u teškoj kategoriji, a nadamo se kako će njegov liječnici ovog puta na ispravan način tretirati ovu specifičnu ozljedu.

Linker
12. rujan 2024 10:33