K1 i Boks

Teofimo Lopez zaprijetio Tayloru smrću, ovaj mu odgovorio: ‘Nanijet ću mu ogromnu bol i štetu‘

Josh Taylor

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Madison Square Garden je lokacija, a ulog je WBO pojas u super lakoj kategoriji kojeg će Lopez pokušati oduzeti od Taylora

Osim UFC 289 priredbe, noćas nas čeka i prava boksačka poslastica u super lakoj kategoriji. Josh Taylor će protiv bivšeg prvaka u lakoj kategoriji Teofima Lopeza braniti svoj WBO pojas u super lakoj kategoriji, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li neporaženi Britanac uspjeti zadržati svoju ‘‘nulu‘‘.

Među boksačima je iskrilo tokom cijelog ovog tjedna, a Lopez je jednom prilikom rekao da će u ring ući s namjerom da ubije Taylora. Kasnije je to ponovio, a izgleda da mu je Taylor to itekako zamjerio. Povodom toga je proučio da će pokušati nokautom završiti Lopeza:

‘‘Ne poznajem ga kao čovjeka, da vam budem iskren, tako da ne znam koliko uistinu misli to što govori. Mislim da je posvuda. Mislim da pokušava biti klaun, ne zna gdje je. Izgubljena duša. Nemam nikakvih osjećaja prema njemu, ovo je samo posao. U subotu ću ući tamo i pokušati mu nanijeti ozbiljnu bol i štetu. Pogotovo zbog riječi koje je govorio, kao da će mi oduzeti život. To nisam shvatio olako, kaznit ću ga za to‘‘, rekao je Taylor za MMA Fighting.

‘‘U subotu namjeravam odraditi dobar nastup i svima reći da sam ja broj jedan borac svijeta. Imao sam jedan loš nastup u deset godina i odmah sam bezvrijedan i loš. No, sve ćemo vidjeti u subotu. Sve što radim u dvorani i sparinzima mi govori da taj tip neće izdržati osam rundi. Možda šest‘‘, objasnio je.

Madison Square Garden je lokacija, a ulog je WBO pojas u super lakoj kategoriji. Hoće li ga Taylor uspjeti obraniti ili će Lopez uspjeti oduzeti mu ga, saznat ćemo u sutrašnje rano jutro oko 5:00.

Linker
30. travanj 2024 22:09