K1 i Boks

Teškaš koji je nedavno uništio Makhmudova sada želi jedno ime: ‘Dajte mi ime i tri mjeseca, borit ću se sa svima!‘

Guido Vianello vs. Arslanbek Makhmudov

 Boxingnews
Sigurna je stvar da Joshuu dobiti neće, no u teškoj kategoriji ima dosta imena protiv kojih bi se mogao boriti

Iako je u svojoj profesionalnoj karijeri pretrpio dva poraza, talijanski teškaš Guido Vianello oba puta uspio se vratiti na pobjedničke staze. Nedavno je to učinio pobijedivši Arslanbeka Makhmudova, boksača za kojega se prije samo godinu dana govorilo da je ponajveća prijetnja samoj eliti.

Iako su mnogi očekivali pobjedu Makhmudova, Vianello mu je uspio nanijeti ogromnu štetu na oku te tako još jednom iznenaditi boksački svijet. Na krilima ove velike pobjede, Vianello je odlučio prozvati Anthonyja Joshuu, ali ne bi imao ništa protiv ni meča protiv nekog drugog top teškaša:

‘‘Ja znam tko sam uistinu ja, znam da se mogu boriti protiv bilo koga. Jedino što mi treba jest ime i tri mjeseca, nakon toga se mogu boriti sa svim teškašima. Ja uistinu želim postati prvak svijeta, ne mogu dočekati novu borbu i da počnem trenirati za nju‘‘, rekao je Vianello u intervjuu kojeg je dao za Boxing Social.

‘‘Trenutno imamo puno dobrih teškaša, ali ja želim Anthonyja Joshuu. Vidjet ćemo tko će mi dati najbolju šansu, sada se sve vrti oko toga tko će mi dati mogućnost da se borim protiv top teškaša. Sada sam dobar na rang ljestvicama, ali želim nekoga boljeg od sebe. Idemo vidjeti tko se želi boriti protiv mene. Ja sam spreman‘‘, dodao je.

Sigurna je stvar da Joshuu dobiti neće, no u teškoj kategoriji ima dosta imena protiv kojih bi se mogao boriti. Dva poraza koja je doživio uvelike će mu otežati pronalazak top protivnika, no netko će zasigurno pristati na meč s njim.

Linker
12. rujan 2024 14:19