K1 i Boks

Tony Bellew favorizira Furyja: ‘Svjestan je u što se upušta, ali u tom meču će zauzeti svoje mjesto među velikanima‘

Tyson Fury

 Kieran Cleeves/PA Images/Profimedia
Nadamo se samo da ovoga puta neće biti nikakvih nepredviđenih situacija i da će se ovaj povijesni meč konačno održati, a bilo bi lijepo konačno imati apsolutnog prvaka

Meč između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka za apsolutnog prvaka teške kategorije polako se približava, no fanovi i dalje strepe nakon toliko otkazivanja i odgađanja ovog povijesnog meča. Toliko puta su se svi razočarali kada je u pitanju ovaj dvojac, no nadamo se da ovoga puta problema neće biti.

Sukladno tome, rasprave o tome tko će pobijediti ne prestaju. Dio fanova smatra da će to biti Fury, no spočitava mu se loš nastup protiv Ngannoua, te ta strana pak favorizira Usyka. Tony Bellew smatra da je ovo Furyju prilika da svoje ime upiše među najveće u povijesti i da će to iskoristiti:

‘‘Ja i dalje mislim da je Tyson Fury podcijenio Ngannoua, te da budem iskren, sve to je bio cirkus. Malo ga je sve to ponijelo. Sada je u sjajnoj formi, ali da, Ngannou ga je poslao na pod i da, u prošlosti smo ga vidjeli kako mu ne odgovaraju manji borci. No, on zna u što se upušta protiv Usyka‘‘, rekao je Bellew za Spinbet.

‘‘Tyson Fury zna da će njegov kip nekada biti među najvećima ukoliko pobijedi, a apsolutnog prvaka nismo imali od Lennoxa Lewisa 1999. godine. On će biti spreman za 18. svibnja. Bit će spreman zauzeti svoje mjesto među najvećim velikanima ovoga sporta‘‘, dodao je.

Tko će pobijediti a tko izgubiti, saznat ćemo u ringu. Naravno, nadamo se samo da ovoga puta neće biti nikakvih nepredviđenih situacija i da će se ovaj povijesni meč konačno održati, a bilo bi lijepo konačno imati apsolutnog prvaka nakon gotovo 25 godina.

Linker
20. travanj 2024 02:17