K1 i Boks

Treći meč između Tysona Furyja i Dereka Chisore pred dogovorom, promotor rekao da je bilo problema



Derek Chisora vs Tyson Fury
 

 BPI/BPI/Shutterstock Editorial/Profimedia
Frank Warren rekao je da su imali velikih problema prilikom pronalaska protivnika

Vjerojatno vam je svima poznata situacija koju je Tyson Fury stvorio u teškoj kategoriji. Prvo se umirovio i tražio 500 milijuna dolara za svoj povratak, onda je prozivao Joshuu i dao mu ultimatum da potpiše ugovor do kad Fury želi, nakon toga je prozivao Charra, te je njegov otac John rekao kako su Ruiz, Hrgović i Ortiz mogući protivnici za Tysona. Spominjao se i Derek Chisora, a izgleda da je upravo on najvjerojatniji protivnik za ‘‘Gypsy Kinga‘‘.

Ono što je za sada sigurno, koliko god to može biti, jest da se Fury bori trećeg prosinca (dvanaesti mjesec). Borba protiv Joshue se za sada sigurno neće dogoditi, ali Frank Warren, jedan od promotora, rekao je tko je taj protiv kojeg ćemo najvjerojatnije gledati Furyja:

‘‘Imali smo velikih problema tijekom pronalaska protivnika, ali uspjeli smo pronaći najvišeg rangiranog. To je Derek Chisora. To je ono prema čemu ćemo ići i to će biti 3.12. Pokušavali smo pronaći nekoga i bilo je jako teško, pogotovo jer se Tyson bori jednom godišnje i htio je da to bude dvanaesti mjesec. Htjeli smo Usyka, ali nije bio dostupan‘‘, rekao je Warren.

‘‘Sada se nadam da će biti dostupan u drugom mjesecu. Tyson se želi boriti što prije, a i mi želimo Usyka tako da radimo i na tome. Ne želim umanjivati Chisoru ali ukoliko Tyson prođe kroz to, gledat ćemo onu veliku (protiv Usyka)‘‘, zaključio je.

Derek Chisora je u svom trenutno posljednjem nastupu osvetio poraz od Kubrata Puleva, tako da će vjerojatno pristati na treći meč protiv Furyja.

Linker
20. travanj 2024 08:50