K1 i Boks

Tyron Woodley još se nije tetovirao, no Jakeu Paulu poručuje da će mu napraviti probleme u revanšu

Tyron Woodley i Jake Paul
 Jason Miller/Getty images/Profimedia
Bivši UFC-ov prvak velter kategorije silno želi dogovoriti revanš protiv Jakea Paula

Gotovo dva tjedna prošla su od boksačkog meča između Jakea Paula i Tyrona Woodleyja. Bivši UFC-ov prvak velter kategorije nije opravdao očekivanja mnogobrojnih fanova borilačkih sportova te je podijeljenom sudačkom odlukom izgubio od youtubera nakon osam rundi borbe.

''T-Wood'' i Jake Paul imali su zanimljivu okladu prije meča. Gubitnik je morao istetovirati natpis koji govori ''I love Jake Paul/Tyron Woodley (Volim Jakea Paula/Tyrona Woodley), ovisno o tome tko pobijedi. Kako je Paul savladao Woodleyja, tijelo bivšeg UFC prvaka trebalo bi postati bogatije za tetovažu ''I love Jake Paul''. Međutim, Tyron tvrdi kako su u ringu dogovorili novu okladu te će se tetovirati isključivo ukoliko Paul pristane odraditi revanš protiv njega.

''Nazvali smo njegovog menadžera. Mislim da je netko rekao Jakeu: 'Čovječe, uzmi tu pobjedu i bježi. Ti nisi pobijedio u toj borbi. Proglasili su te pobjednikom ali nemoj više ulaziti u ring s njime'. To su mu rekli zato što sam ja onaj tip je**ča majki koji će vam napraviti probleme ako mi dopustite još jednu priliku da se borim s vama i da vas slomim.'', rekao je Woodley putem prijenosa uživo na svom Instagram profilu te je pritom opisao i situaciju oko tetoviranja.

''Ta situacija s tetovažom, originalna oklada bila je da gubitnik dobiva tetovažu. Unutar ringa, nova oklada je predstavljena, a ta oklada po mom mišljenju nadjačava onu prijašnju. Nova oklada govori da ako se istetoviram, možemo odraditi revanš. Obojica smo pristali i pružili si ruke. Dakle to je oklada koju pokušavam ostvariti i revanš se mora dogoditi, ako sredimo papirologiju naravno. I vi imate razne glupe tetovaže na vašim tijelima. Za dobru svotu novcu, nema nikoga na ovom ''liveu'' tko bi mi rekao da to nikada ne napravim'', dodao je Woodley.

Čini se kako se Tyronu jako svidjela isplata koju je dobio prvom borbom te očajnički traži revanš. Jake Paul s druge strane tvrdi kako o revanšu mogu pričati tek kada Woodley ispoštuje okladu oko tetovaže, no youtuber je u Full Send podcastu naglasio kako je Woodley već zabrljao s cjelokupnom situacijom, a Jake se sada borbi protiv nekog drugog, točnije Tommyja Furyja.

Linker
18. travanj 2024 19:22