K1 i Boks

Tyson Fury krade protivnika Filipu Hrgoviću!? ‘Želim se boriti protiv australskog teškaša pred njegovim ljudima‘

Tyson Fury

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Demsey McKean je bio najizgledniji protivnik za našeg Filipa Hrgovića, no Fury se tu umiješao i vjerojatno pokvario planove

U posljednje se vrijeme australskog teškaša Demseyja McKeana spominjalo kao dosta izglednog protivnika za našeg Filipa Hrgovića, no izgleda da je oko na njega bacio i Tyson Fury. WBC-ov prvak u teškoj kategoriji je i dalje bez protivnika, ali je nekoliko puta naglasio kako do kraja godine želi jednom nastupiti.

Demsey McKean (22-0, 14 KO) se u zadnje vrijeme često spominjao kao Hrgovićev idući protivnik, a i sam je Filip za Sportske Novosti potvrdio kako je McKean rekao da je spreman na okršaj protiv njega. No, tu se umiješao i Tyson Fury, tako da je računica ipak na njegovoj strani.

‘‘Ja sam apsolutno za to, to može biti moja sljedeća borba. Još uvijek nemam protivnika tako da to trebamo srediti, sljedećih par dana ćemo putovati kroz nekoliko država i razgledavati velike dvorane. Ljudi u Australiji su ludi boksački fanovi, tako da bi bilo odlično da Kralj cigana ode dolje‘‘, rekao je Fury.

‘‘Mi smo više nego voljni boriti se protiv McKeana. U dobrim smo odnosima s Matchroomom i jako poštujemo Eddieja Hearna. Moramo razgovarati i vidjeti što će se dogoditi‘‘, dodao je.

Izgleda da je McKeanov menadžer Angelo Di Carlo također zainteresiran:

‘‘Ako se Fury želi boriti u Australiji, logično je da će se boriti protiv australskog borca pred njegovim ljudima. Demsey bi bio pravi test za Tysona, a dobili smo informacije da bi to mogli učiniti u osmom mjesecu. Nadamo se da hoćemo‘‘, rekao je Di Carlo.

Ovo bi direktno značilo da Fury krade protivnika od Hrgovića jer je McKeanov menadžment prvo njemu obećao meč. Kako god, nadamo se da Filip neće ponovno izvisiti i ostati bez protivnika po tko zna koji put.

Linker
18. travanj 2024 18:04