K1 i Boks

Tyson Fury nije zadovoljan: ‘Tajming mi je bio očajan, a problem je bio i u ovome!

Tyson Fury

 FAYEZ NURELDINE Afp
Ne želi ništa uzeti Ngannouu i hvali njegovu izvedbu

Borilačka zajednica ne prestaje s pozitivnim reakcijama na izvedbu koju je Francis Ngannou, u svom boksačkom debiju, isporučio protiv WBC-ovog svjetskog prvaka Tysona Furyja. Komplimenti i riječi podrške dolaze od fanova, analitičara, boraca i trenera.

S druge strane, Tyson Fury ne uživa pozitivno okruženje javnosti koja prati plemenitu vještinu. Mnogi kritiziraju izvedbu "Kralja Cigana", ali i on se slaže sa svime što se govori.

"Tajming mi je bio loš. Ovo je jedna od gorih izvedbi u mojoj karijeri, ali, što je, tu je", kazao je, a zatim je otkrio i u čemu je također bio problem.

Bio sam izvan ringa blizu godine dana, bilo je malo ‘ring rusta‘. Bilo je to daleko od moje najbolje izvedbe. Nije to bio Tyson Fury na najvišoj kvalitativnoj razini, ali napravio sam ono što sam morao i nastavljam dalje."

Kao što smo sinoć pisali, govorio je i o Ngannouu, kojem ne želi uzeti ništa i nahvalio je njegovu izvedbu.

Udara snažno, ali taj nokdaun u trećoj rundi bio je više zbog krošea u stražnji dio glave. Ipak, on je dobar borac i pružio mi je dobru borbu, zaslužio je da ga se hvali", zaključio je.

Kako god da se situacija o meču s Usykom bude razvijala, jedno je sigurno: Morat će biti puno bolji nego u noći sa subote na nedjelju, inače mu se ne piše dobro.

Linker
26. travanj 2024 22:08