K1 i Boks

Tyson Fury ponudio sparing Joyceu da ga pripremi za Zhanga, pogledajte koliko je tražio po rundi

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
‘Ne, hvala, nije baš isplativo‘

Joe Joyce sinoć je doživio drugi poraz u svojoj karijeri od ruku kineskog teškaša Zhileija Zhanga. U pripremi za revanš ponudio mu se svjetski WBC prvak Tyson Fury da mu pomogne u treningu, a po rundi sparinga naplaćivao bi vrtoglavih sto tisuća dolara. Upitan o ponudi, "Juggernout“ otkriva da je ponudu odbio, a obrazložio je i zašto.

"Ne, hvala. Nije baš isplativo. Rekao je da naplaćuje sto tisuća dolara po rundi, izjavio je to online pa mora da je istina“, tvrdi Joyce.

Uz to što su pripreme „Kralja Cigana“ poprilično skupe, Joyce tvrdi da mu se ne isplate ni strateški.

"Također, već sam sparirao s njim. Znam da bi to bila dobra priprema ali u budućnosti bih se mogao boriti s njim, a tada bi imao više vremena da se pripremi i otkrio bi moj stil borbe, tako da mi je to i taktički neisplativo“, otkriva Joyce.

Na bahatu Furyjevu ponudu Joyce nije ostao dužan te je poručio da je frustriran Furyjevim zavlačenjem boksačkih fanova izbjegavajući susret s teškaškim prvakom Oleksandrom Usykom.

"Frustrirajuće je, uvijek sam mislio da će se boriti i sada su stvari čudne. Čudno je da nije prihvatio borbu s Usykom, a proziva ga kako je mali. To je razočaravajuće za sve fanove boksa“ poručuje Britanac.

Joe Joyce sinoć se borio protiv Kineza Zhilea Zhanga te je u pokušaju da vrati svoj privremeni WBO pojas nokautiran u trećoj rundi borbe. Da je prihvatio Furyjevu ponudu, možda bi ishod borbe bio drugačiji, ali čini se da to nećemo saznati.

Linker
18. svibanj 2024 10:14