K1 i Boks

Tyson Fury šokirao izjavom: ‘Izgubio sam 70 kilograma u četiri tjedna. Čeka me veliki Francis Ngannou‘

Tyson Fury 

 Wiktor Szymanowicz/AFP/Profimedia
Fury je zasigurno izgubio neke kilograme otkako je počeo s kampom, no 70 je vjerojatno pretjerivanje

Ovoga nam je vikenda na rasporedu UFC 294, a idućega ćemo pratiti boksački meč između Tysona Furyja i Francisa Ngannoua. Čekaju nas dva bogata borilačka vikenda, tako da će u najmanju ruku biti zanimljivo.

Ngannou će Furyju poslužiti kao zagrijavanje za Usyka, a meč za apsolutnog prvaka bismo trebali gledati jako brzo. Francisu će ovo biti boksački debi te mu gotovo nitko ne daje nikakve šanse da pobijedi Furyja, no Tyson je jučer rekao kako sada uopće ne razmišlja o Usyku jer ga čeka ‘‘veliki‘‘ Ngannou.

‘‘Slušajte, trenutno se baš i ne zamaram Usykom jer sada prvo imam velikog Francisa s kojim se moram obračunati. Nakon što to riješim i ako iz borbe izađem bez nekih ozljeda, u jednom komadu, bit ću kao Donkey Kong‘‘, rekao je Fury za Boxing King Media.

‘‘Riješit ću i tog malog tipa. Otrest ću ga kao kap kiše sa svoga ramena. No, dok taj dan ne dođe, svakom protivniku posvećujem 100 posto pažnje. Kada borba dođe, tada ću taman napuniti dvanaest tjedana treninga. Obično treniram četiri ili pet tjedana, ali nije me bilo godinu dana. Izgubio sam 70 kilograma u četiri tjedna samo dijetom. Vidimo se‘‘, dodao je.

Fury je zasigurno izgubio neke kilograme otkako je počeo s kampom, no 70 je vjerojatno pretjerivanje. Kako god, i mi se nadamo da će iz borbe protiv Ngannoua izaći bez ozljeda i da ćemo ga u nekoj bližoj budućnosti gledati u meču za apsolutnog prvaka teške kategorije protiv Usyka.

Linker
05. svibanj 2024 21:45