K1 i Boks

Uskoro gledamo reprizu ponajboljeg britanskog boksačkog dvoboja: Clarke potvrdio da je revanš s Wardleyjem dogovoren

Frazer Clarke vs. Fabio Wardley

 SKY SPORTS
Iako je ovaj meč prošao ispod radara svjetske boksačke javnosti, britanski kolege ne prestaju stavljati na naslovnice ovaj spomenuti dvojac

Frazer Clarke je potvrdio da je dogovoren revanš s britanskim i Commonwealth prvakom u teškoj kategoriji, Fabiom Wardleyjem.

33-godišnji Clarke, izazvao je 29-godišnjeg Wardleyja u ožujku, kada su neporaženi boksači priredili odličan meč za oba naslova. Borba je bodovana neriješeno, što je od tada izazvalo veliku potražnju za revanšem.

Spomenuti meč održan na samom početku travnja ove godine digao je britansku boksačku javnost na noge, a detaljnije možete pročitati u našem izvještaju.

Nedavno je Britanski boksački odbor otkrio da je postignut dogovor za njihovu novu borbu, a Clarke je prvi od dvojice boraca koji je javno progovorio o tome, najavivši da će svi detalji uskoro biti poznati.

"Dogovoreno je i borba je potvrđena" izjavio je Clarke za Sky Sports News. "Stalno me ljudi pitaju na ulici: ‘Kada će biti revanš?‘

"Još ne mogu otkriti te informacije, ali borba je dogovorena i uskoro ćete saznati sve novosti."

Iako Clarke nije mogao potvrditi datum ili lokaciju dugo iščekivanog revanša, pretpostavlja se da će se njihova borba održati na "undercardu" meča između Artura Beterbieva i Dmitrija Bivola, 12. listopada u Saudijskoj Arabiji.

"Znam da imam prostora za napredak, ali sada imam više iskustva; vjerujem u sebe puno više" dodao je Clarke. "Pun sam samopouzdanja i idem tamo obaviti jedan posao, a to je nokautirati Fabia Wardleyja."

"Stoga, pobjeda mi ovaj put neće biti dovoljna, želim napraviti pravi posao, ali bit će to težak zadatak baš kao i prvi put. Neka najbolji pobijedi, ali u ovoj borbi, stavio bih velike novce na sebe."

Linker
16. rujan 2024 11:09