K1 i Boks

Usykov menadžer je i dalje bijesan: ‘Tražio je svoju kuju da ga posiječe, on se jednostavno boji poraza‘

Egis Klimas, Oleksandr Usyk, Alexander Krassyuk

 Yui Mok/PA Images/Profimedia
Čega god se Fury bojao, fanovima je svejedno jer borbu neće gledati na ovaj ili na onaj način

Ovoga smo tjedna trebali gledati borbu za apsolutnog prvaka teške kategorije između Usyka i Furyja, no priču zašto to ipak neće biti slučaj, ne treba više ponavljati. Usyk i Fury su dobili novi datum, odnosno u svibnju ove godine, a kao dodatnu dozu sigurnosti, Saudijci su ubacili klauzulu o kazni od 10 milijuna dolara.

Egis Klimas, dugogodišnji Usykov menadžer, bio je jako frustriran Furyjem u posljednjih nekoliko tjedana, što je i razumljivo. U jednom trenutku je rekao kako se Fury jednostavno boji Usyka, no sada se ipak malo ispravio i rekao da se boji poraza:

‘‘Tyson Fury je je**na kukavica koja će učiniti što god treba samo da se ne susretne s Usykom, tražio je tu svoju kuju da ga opali tavom po glavi samo da ga posiječe. Slobodno me citirajte gdje god želite. Kada sam rekao te vijesti Oleksandru, samo se nasmijao. Toliko je on mentalno snažan‘‘, rekao je Klimas za RingTV.com

‘‘Na društvenim mrežama sam Furyja nazvao kukavicom. Ono što sam pod tim mislio nije da je preplašen Usyka. On je profesionalni borac, bio je u ringu puno puta. Ne boji se on Usyka, on se boji poraza. Možda on neće reći da svjesno to osjeća, ali o tome se radi‘‘, dodao je.

Čega god se Fury bojao, fanovima je svejedno jer borbu neće gledati na ovaj ili na onaj način. Ostaje nada za peti mjesec, iako je dojam kao da brojne osobe iz svijeta boksa jednostavno ne polažu nade u taj datum. No, nadamo se da su u krivu.

Linker
12. lipanj 2024 13:53