K1 i Boks

Furyjev promotor odgovorio Usykovom menadžeru: ‘Usyk je plačljivac koji ide do suca kada primi udarac u tijelo‘

Frank Warren i Tyson Fury

 Philip Sharkey/TGS Photo/Shutterstock Editorial/Profimedia
Kako bilo, Fury je taj s čije su strane do sada dolazili problemi kada je u pitanju okršaj između njih dvojice za apsolutnog prvaka

Nastavljaju se tenzije i podbadanja na relaciji Usyk – Fury. Odnosno, možda je bolje reći da se međusobno prozivaju njihovi menadžeri i promotori više nego sami boksači. Kako god, Usykov tim je bijesan na Furyja jer je otkazao meč koji se trebao dogoditi ovoga vikenda, no Furyjevi također ne šute.

Usykov menadžer jutros je rekao kako je Fury tražio Smakićija da ga posiječe, a već je stigao odgovor od Furyjevog promotora, Franka Warrena. Iako nije govorio o toj temi, Usyku je predbacio onaj udarac u tijelo iz meča protiv Duboisa, a nazvao ga je i ‘‘plačljivcem‘‘:

‘‘Posjekotine i krv uvijek izgledaju loše, a nakon nekoliko tjedana sve može izgledati puno drugačije. Oko je on siguran, ja sam također siguran. Neće davati nikakav datum koji je u velikom riziku da propadne. Imao je ružne posjekotine i prije, misli da će mu to zarasti u sljedećih nekoliko mjeseci te će imati šest tjedana za pripreme‘‘, rekao je Warren za Toe2Toe podcast.

‘‘Usyk je u prošlosti cendrao i žalio se na udarce u tijelo, a svjestan je da sada ulazi protiv majstora koji može iskoristiti takve slabosti. To je Usyk, plačljivac koji ide do suca kada primi udarac. Uvjeren sam u pobjedu Tysona‘‘, dodao je.

Kako bilo, Fury je taj s čije su strane do sada dolazili problemi kada je u pitanju okršaj između njih dvojice za apsolutnog prvaka. Vidjet ćemo hoće li penali od 10 milijuna dolara spriječiti daljnje odgađanje ove borbe, a sve ćemo saznati u petom mjesecu ove godine.

Linker
02. svibanj 2024 16:43