K1 i Boks

‘Venom‘ Page objasnio kako je došlo do suradnje s BKFC-om i poručio: ‘Bellator podržava svoje borce‘

Michael Page

 Screenshot (youtube, London Real)
Jedan od najpoznatijih Bellatorovih boraca ovog ljeta boksat će protiv Mikea Perryja

Zanimljive vijesti došle su iz BKFC-a prije nekoliko dana. Najbolja svjetska promocija kad je u pitanju boks bez rukavica, obznanila je javnosti vrlo zanimljiv meč koji spremaju za 20. kolovoza (8. mjesec).

Bellatorova ponajveća zvijezda Michael Page obračunat će se s bivšim UFC-ovim borcem, Mikeom Perryjem. Dvojica spomenutih boraca predvodit će BKFC 27 event u Londonu, a trebali bi gledati jako dobar meč.

Page i Perry poznati su kao borci koji preferiraju stojku i parter je obojici slabija strana. Ovdje neće morati brinuti o tom segmentu borbe, a Pageu će to naročito dobro doći, nakon što ga je Logan Storley proteklog mjeseca izdominirao upravo hrvanjem i grapplingom.

Iako je ''Venom'' pod ugovorom s Bellatorom, promocija mu je odlučila dopustiti nastup za BKFC, a Michael Page u razgovoru za MMA Junkie otkrio je zašto se odlučio na ovakav meč.

''Znate mene, volim raditi buku. Dobio sam blagoslov Bellatora, jer bez njihovog blagoslova ne bi mogao odraditi ovaj meč. Oni su mi rekli da mi ne mogu ugovoriti meč do listopada (10. mjesec), a ja sam nakon meča protiv Storleyja svjež i gorim od želje za borbom. Tražio sam da mi dopuste da boksam ili bilo što drugo. Moji treneri javili su mi se s ovom idejom, ali morali smo čekati odobrenje Bellatora. Ubrzo sam prezentirao tu priliku i promociji, a sve se brzo odvijalo nakon toga. Svi su uzbuđeni i mislim da će svi profitirati ovom borbom. Napravit ćemo buku i ovo će izgledati sjajno za organizaciju poput Bellatora. Time dokazuju da podržavaju svoje borce, a to možemo vidjeti i kroz potencijalnu suradnju s Eagle FC-om također.'', objasnio je Page, a zatim je otkrio kako je točno došlo do interesa za odraditi bare knuckle meč.

''Još otkako je legaliziran taj sport, bio sam zainteresiran. Prvenstveno zbog toga što su neki ljudi bavili time još dok sam bio mlađi te sam se u gledao na njih. Kad je sve to postalo popularnije, razmišljao sam kako ću se jednog dana okušati u tome. Nikad nisam pomišljao da će prilika tako brzo doći, ali da, ovo sam definitivno imao na umu.''

Što se njegovog protivnika tiče, Mike Perry već ima iskustvo u ovakvim mečevima. Ranije ove godine, ''Platinum'' je porazio Juliana Lanea jednoglasnom odlukom sudaca. Page taj meč zasad nije pogledao, ali itekako je upoznat s kvalitetama Mikea Perryja.

''On je zvijer, odličan je. Znam da je čvrst tip i pravi ratnik. Bare knuckle mu definitivno pristaje, ali borci njegovog stila često mi odgovaraju. Radujem se što ćemo pružiti spektakl svima koji dođu.'', dodao je Page.

Linker
20. travanj 2024 12:36