Ostalo

(VIDEO) Pogledajte jedan od najbrutalnijih nokauta proteklog vikenda: Alan Belcher ide ka BKFC tituli

Frank Tate vs. Alan Belcher

 Instagram (bkfc)
Iskusni MMA borac sjajnim overhandom nokautirao je Franka Tatea

Proteklog vikenda u Mississippiju je održan novi BKFC-ov event. Priredbu su predvodili bivši UFC-ov borac Alan Belcher (18-8-0 MMA, 3-0 bare knuckle) i Frank Tate (6-7-0 MMA, 2-2-1 bare knuckle).

Belcher je nastavio svoje dokazivanje na bare knuckle (bez rukavica) boksačkoj sceni upisavši treću pobjedu u jednako toliko nastupa. Nakon Tonyja Lopeza i Bobo O'Bannona, pao je i Frank Tate.

Nokautom u prvoj rundi, nakon samo 81 sekundu, Belcher je zaustavio 46-godišnjeg Tatea. 38-godišnji Alan upisao je zapravo jedan od najspektakularnijih nokauta koje smo mogli vidjeti proteklog vikenda, a usporena snimka pokazuje kako je Tate izbacio ogromnu količinu sline iz usta nakon što je primio teški udarac.

''Plan je bio držati se nisko i pogoditi ga desnim overhandom koji ga je nokautirao. Ja imam nokautersku moć i najbolji sam bare knuckle borac na svijetu.'', rekao je Belcher nakon pobjede.

Ovog renomiranog MMA borca sada čeka nastup za titulu BKFC-ova prvaka u teškoj kategoriji. Arnold Adams trenutno je prvak te kategorije, a prvak je potvrdio kako je Belcher sljedeći.

''Rekao sam da je Belcher sljedeći ako prođe Tatea.'', otkrio je Adams.

Belcher je inače posljednji UFC nastup odradio još 2013. godine. Michael Bisping porazio ga je jednoglasnom odlukom, a bio je to Belcherov drugi uzastopni poraz, ali i njegova posljednja MMA borba.

Tvrdi američki borac završen je samo tri puta u 26 profesionalnih mečeva. Jason Day i Edwin Aguilar uspjeli su ga nokautirati, a Kendall Grove završio ga je ''submissionom''.

Pobjeđivao je Belcher imena kao što su Rousimar Palhares, Patrick Cote i mnogi drugi, a sada krupnim koracima grabi ka tituli u vjerojatno najjačoj bare knuckle promociji na svijetu.

Linker
19. travanj 2024 21:23