K1 i Boks

Verhoeven otkrio razlog lošeg nastupa protiv Harija: 'Bio sam pun suza, sve je odjednom došlo...'

Badr Hari i Rico Verhoeven
 screenshot
Dva su mjeseca prošla od Glory Collision 2 priredbe na kojoj je Rico Verhoeven obranio titulu svjetskog prvaka teške kategorije protiv Badra Harija. No, pobjedu mu je zapravo donijela ozljeda Marokanca koji je do tog trenutka dominirao. Verhoeven danas priznaje da nije bio dobar, no otkriva i kako je imao jako dobar razlog za to.

Rico Verhoeven nije bio previše aktivan po pitanju medijskih istupa nakon meča protiv Badra Harija u kojem je dva puta završavao na podu, da bi na kraju ipak zadržao titulu prvaka. No, pitanje je bi li se to dogodilo da se do tada puno bolji Hari nije ozlijedio. Verhoeven je na stadionu u Arnhemu naišao na Harija koji je podsjećao na svoje izvedbe iz najboljih dana i sve je vodilo velikom trijumfu "Golden Boya". Nakon meča je Verhoeven priznao da je bio lošiji, no da vjeruje kako je baš u trenucima prekida počeo preuzimati konce meča. Ipak, u njegovom životu tada su se događale još neke stvari koje nisu mogle nemati utjecaja na njegovu predstavu.

"Žao mi je što vas moram obavijestiti kako smo se moja djevojka Jacky i ja odlučili rastati nakon 13 godina veze", otkrio je Verhoeven objavom na Instagramu prekid sa ženom s kojom je u vezi dobio i troje djece, dodavši: "Još uvijek volim sve zajedničke uspomene i sve što smo dijelili. Nažalost, kroz godine smo odrasli u drugačijim smjerovima."

Nedugo nakon toga Rica je kontaktirao nizozemski De Telegraph kojem je on dao neko dodatne informacije. Iako je prekid već bio siguran, njegova djevojke došla mu je u svlačionici pružiti podršku kao i prije svakog meča. To je zapravo bio težak emotivni udarac za njega.

"Bio sam pun suza, sve je odjednom došlo i napalo me. Tuga, bijes i frustracija zbog svega što se događalo ranijih mjeseci. Riječ je o nekome s kim si dijelio život i s kim si prošao kroz jako puno bitaka. Jako me boljelo, moj je trener to vidio i zagrlio me", ispričao je, da bi onda dodao nešto o tome kako se osjećao u ringu:

"Moje tijelo je bilo tamo, ali glava ne. Radio sam sve za što sam trenirao, no ne s pravim tajmingom i nisam radio kretnje kakve smo se dogovorili."

Hari se trenutno još uvijek oporavlja od ozljede, a čini se kako Glory ima namjeru organizirati i treći meč. Nakon što su prva dva završila Harijevom ozljedom, možda fanovi uistinu dobiju treću sreću te vide pravi meč ova dva fantastična ratnika.

Linker
15. travanj 2024 02:08