K1 i Boks

(VIDEO) ‘Ako ga pogodi, laku noć!‘ Pogledajte kako su poznati iz boksačkog svijeta predvidjeli meč Usyka i Duboisa

Daniel Dubois

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Bilo je tu podosta zanimljivih analiza

Malo po malo nam se bliži novi meč najboljeg ukrajinskog boksača Oleksandra Usyka. Ove subote boksat će protiv Daniel Duboisa te je veliki favorit, no uvijek postoji mogućnost kopernikanskog obrata.

Mnogi poznati ljudi iz boksačkog svijeta upitani su kako će proći ovaj meč te je tu bilo podosta zanimljivih analiza, a pojedini odgovori mogli bi vas iznenaditi. Među prvima koji je dao svoje mišljenje jest engleski teškaš Joe Joyce.

"Ovo će definitivno biti jako interesantan meč. Usyk je kontraš, veoma je inteligentan, ima visok borilački IQ, ali Dubois je mlađi od njega, svjež je i to bi mogao biti presudan faktor. Jako udara, ako može pogoditi Usyka i nanijeti mu štetu, definitivno mu rastu šanse da ga pobijedi", kazao je.

Mnogi smatraju da Dubois ima šansu ugroziti Usyka, ali da mora biti poprilično točan u uputama koje daju analitičari.

"Jak je udarač, mora biti agresivan. Ne smije se pokušavati tehnički odmjeriti s njim jer će sigurno izgubiti, mora napraviti borbu ‘prljavom‘ i psihičkom, samo tako može ugroziti prvaka", govore.

Nekolicina govori da ovo neće biti lak meč za Usyka, a neki idu toliko daleko da smatraju da bi lako mogao biti poslan u carstvo snova.

"Ako ga Dubois pogodi - laku noć", komentirao je Hamzah Shareez.

Za sve analize i predviđanja koje vas zanimaju, pogledajte video na dnu članka.

Linker
27. travanj 2024 05:26