K1 i Boks

(VIDEO) Anthony Joshua u McDonald‘su ‘žicao‘ besplatan burger; fanovi poludjeli!

Anthony Joshua in McDonalds drive-in

 Screenshot(Youtube, J Dot Loc), Metro
Iako je zaradio desetke milijuna dolara u karijeri, Joshua je htio besplatan burger

Iako je trenutno jedan od najplaćenijih sportaša na svijetu, to ga nije spriječilo da na drzak način pokuša dobiti besplatan burger pri posjeti McDonald'su. Joshua je trenutno "težak" oko 115 milijuna dolara, a nakon revanša protiv Oleksandra Usyka taj iznos će se gotovo duplo povećati. Borba će se održati 23. srpnja (7. mjesec) u Saudijskoj Arabiji, a Joshua će pokušati po treći put osvojiti svjetski naslov u teškoj kategoriji.

Joshui je očito na red došao "cheat day" s obzirom na to da inače strogo pazi što jede i pridržava se svoje dijete u kojoj unosi oko 5000 kalorija dnevno. Njegova veličina trenutno je umanjena činjenicom da je pokušao od radnika McDonald'sa na "drive-in" postaji "nažicati" besplatan burger. Mladić mu je rekao kako poznaje njegovu sestru Nikitu, nakon čega je Joshua krenuo sa svojim prijedlogom.

"Slušaj, ubaciš mi još jedan dodatan burger unutra molim te? Shvaćaš li me?"

Radnik koji je tada nosio sunčane naočale i šiltericu pitao ga je kakav burger želi, na što mu je Joshua odgovorio: "Bilo koji, iznenadi me."

Video čitavog događaja možete pogledati OVDJE. Razni portali prenijeli su ovu vijest na svom Twitter profilu, a reakcije fanova su bile blago rečeno oštre. Neki su išli toliko daleko da su rekli kako je ovo još jedan dokaz u nizu zašto neki žele da Joshua izgubi u revanšu protiv Usyka. To niti ne čudi previše s obzirom na to koliko je Britanac bogat, a unatoč tome pokušao dobiti besplatan burger.

Linker
19. travanj 2024 20:42