K1 i Boks

(VIDEO) ‘Bigfoot‘ Silva ponovno nokautiran nakon manje od dva tjedna, ovog puta u boksu

Silva vs Datsik

 Screenshot (youtube, Fightingsporttv)
Rus ga prvo pogodio nakon zvona, zatim nokautirao

Situacija sa ‘Bigfootom‘ Silvom uistinu postaje ozbiljna i tužna u isto vrijeme. Naime, prije dva tjedna smo prenijeli kako je teško nokautiran na jednoj priredbi u Rusiji, a tekst možete pronaći OVDJE.

Sinoć je nažalost doživio istu sudbinu. Naime, opet je nokautiran ali ovog puta se nije radilo o MMA meču nego o boksu, a nokautirao ga je Vyacheslav Datsik, a sudac je prekinuo dok još nije bilo prekasno.

Nakon što je Silvu bacio u ‘knockdown‘ kasno u prvoj rundi, i to udarcem koji je došao nakon zvona, Datsik u drugoj nije gubio vrijeme. Doveo je tako Silvu u kut gdje je bacio sve što je imao, a zatim je desnom bacio bombu koja je bila kobna za Silvu.

Ista stvar se događala do prekida, sve dok sudac nije vidio dovoljno te je stao između njih i prekinuo borbu. Silva je istog trenutka djelovao kao da nema pojma gdje je i što se uopće događa, što je vrlo, vrlo tužno za jednog veterana kakav on jest.

Silva je nekad bio izazivač za UFC-ovu titulu. Brazilac je titulu napao kad je prvak bio Cain Velasquez, a izgubio je također nokautom u prvoj rundi. Od tad do danas Silva je izgubio 13 puta, od čega nokautom čak 12.

Video pogledajte ovdje:

Linker
20. travanj 2024 01:58