K1 i Boks

(VIDEO) Bivša supruga Dmitryja Bivola navukla ogroman bijes javnosti: Pogledajte kako se radovala njegovom porazu

Ekaterina Bivol (lijevo) | Dmitry Bivol (desno)

 Screenshot (twitter, Vivi)|valery Sharifulin/Tass/Profimedia
Dmitry Bivol prošle godine rastao se sa suprugom Ekaterinom, a ona je silno uživala u njegovom prvom porazu

Ogroman dio javnosti iskazao je simpatije prema Dmitryju Bivolu nakon njegovog tijesnog i kontroverznog poraza u meču protiv Artura Beterbieva. Fantastični ruski boksač u očima mnogih zaslužio je slaviti u meču za ujedinjenje svjetskih titula u poluteškoj kategoriji, ali većinskom odlukom sudaca ipak je slavio Beterbiev.

Brojni boksači, promotori, treneri, fanovi i medijski predstavnici javno su iskazali podršku Bivolu te mu poručili kako njega vide kao pobjednika tog meča. Međutim, nisu svi suosjećali s Dmitryjem nakon tijesnog poraza. Njegov prvi poraz u karijeri silno je obradovao Ekaterinu Bivol, Dmitryjevu bivšu ženu i majku njihovo dvoje djece.

Dmitry i Ekaterina razveli su se prije nešto više od godinu dana, a Ekaterina Bivol uoči Dmitryjevog meča s Beterbievim počela je privlačiti pažnju teškim optužbama na račun slavnog boksača. Ekaterina je 16 godina bila u braku s Dmitryjem, a zapravo ga još od 2023. godine osuđuje sa fizičko i psihičko maltretiranje. Ekaterina je tada objavljivala fotografije na kojima se vide masnice od navodnih udaraca, ali autentičnost tih fotografija nikada nije potvrđena i Bivol zasad nije odgovarao za ono što mu Ekaterina pokušava "staviti na leđa".

Njene optužbe nastavile su se uoči Dmitryjevog meča karijere i Ekaterina je ovaj put privukla puno više pažnje nego ranije. Ekaterina je počela optuživati Bivola i za škrtost jer plaća alimentaciju u iznosu od 1100 eura, a navodila je kako čak i taj "mali" iznos Bivol često odbija uplatiti.

"Nakon svih napada na mene, odbijanja da plati alimentaciju za svoje sinove i potpunog odbijanja komunikacije s njima, želim vam reći sve što znam. On ima frakturu kralješka, obje njegove šake su operirane i to ne samo jedanput. Jedan lakat je sigurno operirao, koljena ga jako bole, a njegovo lijevo uho konstantno otiče. Tekućina mu se također skupljala u očima više puta i on ponekad ne vidi dobro. Ali glavna je stvar da je kukavica. Trebamo tvoju pobjedu, Arture.", poručila je Ekaterina nekoliko tjedana uoči meča i na taj način kompromitirala svog bivšeg supruga.

Naravno da je Ekaterina Bivol s velikim zanimanjem pratila meč između Beterbieva i svog bivšeg supruga, a svoju reakciju na pobjedu Beterbieva javno je podijelila. Očekivano, Ekaterina je presretna ishodom meča.

"Artur, Artur, da!", oduševljeno je uzviknula Ekaterina nakon proglašenja pobjednika, a zatim je dodala:

"Karma ga je sustigla (Bivola). Večeras častim večerom.", rekla je Ekaterina osobama koje su s njom gledale meč, a naknadno je uputila još jednu poruku javnosti.

"Ljudi, karma je sustigla tog šu**a. Artur, sretna sam zbog tebe. Sada slijedi moja borba na sudu."

Reakcija Ekaterine Bivol naišla je na jako loše reakcije od strane boksačke javnosti. Mnogi ju "časte" pogrdnim izrazima, navode kako je ona primjer "zla" i onoga što "zla žena može učiniti jednom muškarcu". Neki idu korak dalje i navode kako bi Bivol trebao fizički nauditi takvoj ženi, a javno se oglasio i umirovljeni britanski MMA borac, Tam Khan.

"Bivol je zaradio 10 milijuna dolara ne uključujući sponzore i puno više će zaraditi u revanšu. Njegova vrijednost jako je narasla, a njegova bivša supruga i dalje će jesti varivo od kupusa u svom depresivnom komunističkom stanu dok ‘pljuje‘ po Bivolu. On je pobijedio i točka.", napisao je Khan.

Optužbe koja je iznijela Ekaterina Bivol definitivno nisu nešto je Dmitry Bivol trebao uoči najvećeg meča u životu, a njena reakcija na pobjedu Beterbieva zapravo je nepotrebna provokacija koja nikom ne donosi ništa dobro. Međutim, ne zaboravimo da postoji sumnja da je Bivol uistinu fizički i psihički zlostavljao svoju suprugu, a bez obzira na njegove boksačke kvalitete, ako Ekaterina Bivol govori istinu, Bivol mora imati status "negativca" u cjelokupnoj priči.

Naravno, Ekaterina Bivol tek treba dokazati svoje navode, a dojam je kako je izrazito motivirana i spremna za sudsku bitku koja ju čeka s bivšim suprugom.

Linker
14. listopad 2024 14:16