K1 i Boks

(VIDEO) Bivši UFC-ov i današnji FFC-ov borac sudjelovao u boksačkoj rundi kakva se rijetko viđa

Collard vs. Guajardo
 screenshot
Proteklog vikenda, na PBC on FOX boksačkoj priredbi, dogodio se meč koji je u sebi sadržavao prvu rundu kakvu ćete rijetko gdje vidjeti. Clay Collard i Raymond Guajardo od prve sekunde krenuli su žestoko i publici su ponudili tri minute otvorene tuče.

Clay Collard borac je koji kombinira MMA i boks, a fanovi ga pamte po četiri nastupa u UFC-u, ali i po dva u FFC-u, gdje je upisao po jednu pobjedu i poraz te bi trebao nastaviti surađivati s hrvatskom promocijom koja se trenutno nalazi u Las Vegasu. No, kad ne nastupa u MMA borbama, Collard navlači velike rukavice.

Priliku za odraditi dobar nastup imao je proteklog vikenda u uvodnoj borbi programa koji su predvodili Yordenis Ugas i Mike Dallas Jr. Collard je tamo boksao protiv do tada neporaženog Raymonda Guajarda. Akcija je krenula od prve sekunde, a statistika je govorila kako Guajardo uspješno pogađa bivšeg UFC borca. No, na izlasku iz prve minute, Collard pogađa zapravo svoj prvi pravi udarac i njime odmah protivnika šalje u nokdaun. Nastavio je Collard napadati, a nakon 45 sekundi dolazi do novog brojanja. Ipak, odmah nakon toga na podu je bio i sam Collard, koji se vratio u meč nakon brojanja i posljednju minutu runde publika je uživala u "brawlu". Može se reći kako se činilo da bi svaki trenutak jedan od njih dvojice trebao ponovno pasti, no znak za kraj runde ih je spasio. Pogledajte kako je ta runda izgledala.

Collard je na kraju upisao pobjedu nakon minutu i 45 sekundi borbe u drugoj rundi, kad Guajardo više nije bio sposoban nastaviti, čime je svoj boksački omjer doveo na 6 pobjeda, dva poraza i tri neodlučena meča. 19-godišnji Guajardo platio je danak neiskustvu te je doživio svoj prvi poraz nakon što je u prvih pet profesionalnih mečeva slavio.

Linker
19. travanj 2024 01:03