Ostalo

(VIDEO) Bellatorovi borci izdominirali su PFL-ove: Pogledajte sve finiše sa sinoć održanog spektakla u Saudijskoj Arabiji

Renan Ferreira vs. Ryan Bader (lijevo) | Vadim Nemkov vs. Bruno Cappelozza (desno)

 Screenshot (twitter, Pfl, Dazn, Bellator)
Čak šest finiša imali smo prilike vidjeti na sinoćnjem PFL vs. Bellator eventu

Prvaci protiv prvaka, na taj način PFL je najavljivao event koji su sinoć organizirali u suradnji s Bellatorom. Zamisao je bila upariti Bellatorove prvake s aktualnim osvajačima PFL-ovog turnira.

Naravno da su ozljede i neplanirana otkazivanja mečeva dovela do određenih preinaka, pa su tako izostali neki prvaci koje smo prvotno trebali gledati na ‘‘fight cardu‘‘. Na kraju smo ipak gledali šest međusobnih obračuna između Bellatorovih i PFL-ovih boraca, a rezultat je poražavajuć za PFL.

5-1 slavio je Bellator u ovom okršaju s organizacijom koja ih je otkupila u 11. mjesecu prošle godine. Opravdao je Bellator status druge najjače MMA organizacije na svijetu, a neki njihovi borci uistinu su lakoćom porazili svoje protivnike.

A.J. McKee trebao je samo 70 sekundi za poraziti Clayja Collarda. Niti jedan od ove dvojice boraca nije aktualni prvak. McKee je bivši prvak Bellatorove perolake kategorije, ali već neko vrijeme bori se u kategoriji do 70 kilograma. Clay Collard prošle sezone nastupio je u finalu PFL-ovog turnira, ali poražen je od strane Oliviera Aubina-Merciera. McKee je izgledao za klasu bolje od Collarda i ‘‘submissionom‘‘ (‘triangle armbar‘) došao je do rutinske pobjede.

Yoel Romero kao predstavnik Bellatora porazio je Thiaga Santosa, ali do pobjede nije došao prekidom. ‘‘Soldier of God‘‘ slavio je jednoglasnom odlukom sudaca nakon 15 minuta borbe.

Pobjede prekidom zato su upisali Jason Jackson i Vadim Nemkov. Jason Jackson Bellatorov je prvak velter kategorije i tehničkim nokautom u drugoj rundi porazio je Rayja Coopera III. ‘‘Low kickovi‘‘ Jacksona radili su velike probleme Cooperu, a jedan od ‘‘kickova‘‘ zapravo je i označio početak kraja za dvostrukog osvajača PFL-ovog turnira. Cooper je turnir osvajao 2019. i 2021. godine.

Vadim Nemkov uništio je Brunu Cappelozzu u međusobnom obračunu. Nemkov je bivši prvak Bellatorove poluteške kategorije, dok je Cappelozza 2021. godine osvojio PFL-ov turnir u teškoj kategoriji. Nemkov je izdominirao Brazilca u svim segmentima, a sredinom druge runde ostavio je Cappelozzu bez svijesti, nakon što Brazilac nije htio tapkati na gušenje Nemkova.

Johnny Eblen (Bellator) porazio je Impu Kasanganayja (PFL) tijesnom i podijeljenom sudačkom odlukom, a da PFL ne izgubi baš sve mečeve, pobrinuo se Renan Ferreira. Strašni brazilski teškaš i aktualni osvajač PFL-ovog turnira u teškoj kategoriji, ekspresno je nokautirao Ryana Badera, Bellatorovog prvaka teške kategorije.

Ferreira je trebao samo 21 sekundu za dokrajčiti Badera i time je barem malo umanjio katastrofu PFL-ovih boraca.

Kako su izgledali svi finiši na sinoć održanom PFL vs. Bellator eventu, pogledajte u nastavku ovog teksta.

Renan Ferreira vs. Ryan Bader:

Vadim Nemkov vs. Bruno Cappelozza:

Jason Jackson vs. Ray Cooper III:

A.J. McKee vs. Clay Collard

Aaron Pico vs. Henry Corrales:

Abdullah Al-Qahtani vs. Edukondala Rao:

Linker
24. travanj 2024 11:48