K1 i Boks

(VIDEO) Dao protivniku umjetni penis pa ga nakon šamara odalamio s njim po glavi!

Ed Matthews

 Screenshot(twitter, Kane @finney_99)
Tenzije su već sada na visokom nivou

TikTok boksački rivali Ed Matthews i Simple Simon razmijenili su nekoliko udaraca na presici za novinare ususret njihovom meču koji će se održati idućeg mjeseca. Dvojac će predvoditi boksački event koji će se održati u 'The O2' areni 16.srpnja (7.mjesec) u kojem će nastupiti brojne zvijezde društvenih mreža. Jučerašnju presicu za novinare pratilo je uživo oko 1500 fanova, a nije dugo trebalo da Matthews priđe svom protivniku i krene s provokacijama.

"Mislim da su tenzije između mene i Simona prešle granice i tim povodom imam jedan poklon za Simona. Evo samo da mu ga dam. Mislim da je iste veličine kao moj."

Matthews je tada izvadio umjetni penis iz torbe i prišao Simple Simonu koji mu je zbog toga uputio šamar. Matthews je odmah reagirao tako da je stisnuo umjetni penis u ruku i s njime odalamio Simona po glavi nakon čega ih je osiguranje razdvojilo. Simon je nakon toga izjavio:

"Ja sam realan, a on nije zato što kaže da će me nokautirati u prvoj rundi. Ja sam realan, postoje ljudi koji puno pričaju, a postoje i oni koji nešto i naprave tako da vidjet ćemo kako će to sve na kraju završiti. Neću uopće govoriti da ću ga nokautirati. Treniram šest dana u tjednu i spreman sam za rat tako da ću dati sve od sebe da pobijedim u ovoj borbi. Ali neću pričati o nokautu jer nisam toliko arogantan."

Njegov rival Matthews tvrdi kako nije u pravom treningu radi ozljede.

"Neću lagati, nisam trenirao jer sam ozlijedio gležanj. I dalje ne mogu trenirati ali mislim da ću za tjedan dana početi tako da ću imati tri tjedna za pripreme."

Linker
22. travanj 2024 14:58