Ostalo

(VIDEO) Debitant nokautirao protivnika i krvlju ispisao svoje inicijale u kavezu!

Bill Wilson

 Screenshot(Twitter, @grabaka_hitman, @cagewarriors)
Debitantski nastup odradio je u stilu

Bill Wilson svoj debitantski nastup u profesionalnom MMA završio je na najbolji mogući način; nokautom u drugoj rundi. Za borca je u debiju uvijek važno ostaviti dobar prvi dojam kako bi ljudi zapamtili po nečemu njegovo ime.

Borci to inače rade putem atraktivnih nokauta, možda nekih rijetko viđenih 'submissiona' ili nekakvim atraktivnim izjavama ili prozivkama nakon meča, no Wilson je to odveo na jednu potpuno novu razinu. Njegovo ime će definitivno biti upamćeno nakon profesionalnog debija, ali ne zbog prethodno nabrojanih stvari.

Nakon što je sudac zaustavio borbu u posljednjoj sekundi druge runde nakon što je Wilson teškim udarcima kažnjavao svojeg protivnika, pobjedu je proslavio na nesvakidašnji način. Usred navale adrenalina borac je obrisao krv s obraza i ispisao svoje inicijale "BW" na pod kaveza. Slavlje boraca je tako poprimilo jednu sasvim novu razinu jer ovako nešto još nije viđeno niti u jednoj borilačkoj organizaciji.

Ovaj meč inače je bio dio Cage Warriors 139 priredbe koja se održavala u San Diegu u Kaliforniji. Wilson je prije svojeg profesionalnog MMA debija odradio pet amaterskih borbi u kojima je slavio četiri puta. Njegov protivnik Albert Lee iz 'Brazilian Top Teama' bio je nešto iskusniji; njemu je ovo bila treća profesionalna MMA borba, a prije toga je ostvario jednu pobjedu i jedan poraz.

Linker
23. travanj 2024 17:14