K1 i Boks

(VIDEO) Frank Sanchez nezaustavljivo kroči ka vrhu: Kubanac je upisao 20. pobjedu u karijeri

Frank Sanchez

 Frank Micelotta/Fox Sports/Pictu/Shutterstock Editorial/Profimedia
Jedan od najvećih potencijala teške kategorije, ostao je neporažen i nakon 21. profesionalnog nastupa

Uspon Franka Sancheza (20-0-0, 1 NC) prema vrhu teške kategorije, nastavlja se i nakon sinoćnje borbe. 29-godišnji Kubanac jednoglasnom odlukom savladao je iskusnog Christiana Hammera (26-9-0). 34-godišnji Hammer renomirani je boksač koji je u ring ulazio s nizom top teškaša kao što su Tyson Fury, Luis Ortiz, Alexander Povetkin itd. Tony Yoka, Ortiz i Povetkin nisu ga uspijevali završiti u međusobnim obračunima, a nije uspio niti Frank Sanchez.

Međutim, Kubanac nema za čime žaliti, došao je do 20. pobjede u 21. profesionalnom meču. Sanchez je i dalje neporažen, a jedino u meču protiv Lamonta Capersa nije upisao pobjedu. Ta borba okončana je ''no contestom'' nakon što je američki boksač gurnut iz ringa i nije mogao nastaviti.

Inače, Sanchez je cijeli trening kamp proveo pripremajući se za Carlosa Negrona, no on je svoj nastup otkazao u utorak, zbog pozitivnog testa na koronavirus. Hammer je hrabro uskočio te je izdržao do samog kraja.

Sanchez je meč otvorio tako što je puno bacao prednji direkt, a kako je meč odmicao, Kubanac je postajao konkretniji i pogađao je jače udarce. Udarci u tijelo od strane Kubanca također su radili mnogo problema Hammeru, no Sanchez je slušao savjete trenera koji ga je savjetovao da ne srlja, odnosno da tehnički profinjeno privodi meč kraju. Upravo to, Sanchez je i odradio te je došao do još jedne vrijedne pobjede.

Kubanac je nastupio na istoj priredbi koju je predvodio njegov sunarodnjak Luis Ortiz. Oba Kubanca došli su do pobjeda, a Ortiz je nokautom u šestoj rundi pobijedio Charlesa Martina.

U sklopu priredbe, gledali smo i nastup iskusnog teškaša Geralda Washingtona, koji je nokautirao Alija Erena Demirezena u osmoj rundi borbe. Viktor Faust nokautirao je Iaga Kiladzea tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Kompletne rezultate sinoćnje boksačke priredbe na Floridi, pročitajte pri dnu teksta.

Ortiz vs. Martin - rezultati priredbe:

Luis Ortiz vs. Charles Martin — Ortiz def. Martin by TKO - R6

Frank Sanchez vs. Christian Hammer — Sanchez def. Hammer by jednoglasnom sudačkom odlukom (100-89 x3)

Jonathan Rice vs. Michael Polite Coffie — Rice def. Coffie by jednoglasnom sudačkom odlukom (97-93 x2, 99-91)

Gerald Washington vs. Ali Eren Demirezen — Demirezen def. Washington by TKO - R8

Viktor Faust vs. Iago Kiladze — Faust def. Kiladze by TKO - R2

Linker
20. travanj 2024 15:44