K1 i Boks

(VIDEO) Jake Paul udarcem srušio sparing partnera, a zatim u kameru poslao značajnu poruku Mikeu Tysonu: ‘Nemoj jurišati na mene!‘

Jake Paul sparing

 Screenshot (x, Michael Benson)
Čeka li ovo isto i Tysona, saznat ćemo vrlo brzo, a ovaj meč na rasporedu nam je već 15. studenoga, dakle za manje od mjesec dana

Manje od mjesec dana ostalo je do okršaja između legendarnog Mikea Tysona, te više od 30 godina mlađeg Jakea Paula. Osim što su runde skraćene, jučer je došlo i do nove promjene pravila te će se boriti u rukavicama od 14 unci. Sve je to u svrhu očuvanja zdravlja legendarnog Mikea, tako da je uopće upitna i svrha tog meča.

Kako god, Tyson od meča ne odustaje, a ne odustaje ni Paul. Ljetos su se njih dvojica prvotno trebali boriti, međutim, Mikeu je pozlilo dok je putovao avionom te je meč iz tog razloga odgođen. Borio se Jake tada protiv Mikea Perryja, no Mike je inzistirao na novom datumu – kojeg je ubrzo i dobio.

Ruku na srce, Mike na snimkama s treninga izgleda jako dobro. Djeluje dosta brzo, fokusere udara fenomenalno, no još uvijek nismo vidjeli nikakvu snimku sparinga gdje bi se mogla vidjeti njegova motorika, refleksi i ostalo, dok s Jakeom to nije slučaj. Jake je upravo objavio novu snimku s treninga na kojoj je desnim ‘‘overhandom‘‘ srušio protivnika, odnosno bacio ga u nokdaun. Nakon toga je došao do kamere i poslao značajnu poruku legendarnom boksaču:

‘‘Nemoj jurišati na mene, Tysone‘‘, vjerojatno želeći ukazati da ista sudbina čeka i Mikea idućega mjeseca.

Čeka li ovo isto i Tysona, saznat ćemo vrlo brzo, a ovaj meč na rasporedu nam je već 15. studenoga, dakle za manje od mjesec dana. Nadamo se samo da će Mike iz ringa izaći neoštećen i da će moći podnijeti udarce koje će mu uputiti 30 godina mlađi čovjek.

Linker
18. listopad 2024 17:51