K1 i Boks

(VIDEO) Mike Tyson objavio snimku kako trenira vrat, a zatim poručio Paulu: ‘Dok ti pričaš, ja treniram. Sj**at ću ga‘

Mike Tyson trening

 Screenshot (instagram, Mike Tyson)
Fanovi u komentarima bili su oduševljeni Mikeovim izgledom i treningom, no ultimativno mjerilo bit će ono što pokaže u ringu

Borba između Jakea Paula i Mikea Tysona polako nam se približava, a izgleda da i u s kladu s time raste i napetost među boksačima. Osim što će runde trajati dvije minute, Paul i Tyson borit će se i u rukavicama od 14 unci, a sve to kako bi se što više sačuvalo zdravlje i sigurnost legendarnog boksača.

Prije 20 godina Mike je odradio svoj posljednji profesionalni nastup, a u tom trenutku vjerojatno nitko nije mislio da će idućega mjeseca, 20 godina kasnije, Mike upisati još jedan. Međutim, Tyson je u više navrata rekao kako se želi izložiti riziku jer je on pravi muškarac, a koliko je to bilo pametno, vrlo brzo ćemo saznati.

Neki je dan Jake na društvenim mrežama objavio snimku kako baca u nokdaun svog sparing partnera, nakon čega se unio u kameru i poručio Mikeu da ne srlja na njega. Nije dugo trebalo legendarnom boksaču da mu odgovori, a u videu kojeg je jučer postavio na svom Instagram profilu je, uz trening vrata, Jakeu napisao sljedeće:

‘‘Dok Jake samo priča, ja ću nastaviti samo trenirati. Sj**at ću ga.‘‘

Fanovi u komentarima bili su oduševljeni Mikeovim izgledom i treningom, no ultimativno mjerilo bit će ono što pokaže u ringu. Iako na navedenim snimkama izgleda odlično, još uvijek nismo vidjeli neku snimku sparinga gdje bi demonstrirao i sposobnost primanja udaraca i reflekse.

Nadamo se samo da će, u slučaju pobjede ili poraza, iz tog ringa izaći neoštećen. 58 godina i godine profesionalne karijere su iza njega, tako da mu novi teški udarci definitivno ne mogu donijeti ništa dobro.

Linker
21. listopad 2024 13:29