K1 i Boks

(VIDEO) Jarrell Miller se u Rijadu sukobio s Anthonyjem Joshuom i Danielom Duboisom: ‘Nanjušio sam pi**u!‘

Jarrell Miller i Anthony Joshua

 Screenshot/Twitter
Amerikanac je u jednoj večeri stigao ući u verbalni sukob s dvojicom teškaša

Jarrell Miller "ukrao" je pozornost još tijekom prve medijske konferencije uoči nadolazećeg boksačkog spektakla u Rijadu, kada se tijekom svog izlaganja obrušio na Anthonyja Joshuu. Američki teškaš u petak je nastavio u istom ritmu, čim je stigao u saudijsku prijestolnicu, odnosno u hotel u kojem su smješteni boksači koji će nastupati na subotnjem "Danu obračuna", potražio je "AJ" kako bi se ponovno sukobio s njim.

Bivši svjetski prvak davao je intervju za The Sun i za stolom sjedio s britanskim novinarima, kada je iza njegovih leđa prošao Miller i dobacio: "Znao sam da sam nanjušio pi**u!‘". Joshua je ostao hladan te novinarima smireno rekao: "Moram mu dati do znanja da mi nije ni na vidiku. On je ispod mene. Potpuno sam fokusiran na Otta Wallina".

Unatoč tome Joshua je ipak, nakon što je završio s intervjuom i digao se od stola, ušao u raspravu s Millerom. "Big Baby" ga je krenuo prozivati kako izbjegava teške mečeve, kao, primjerice, s Deontayem Wilderom, na što mu je Joshua odgovorio: "Ne poznaješ me, brate... Pogledaj moj rekord, koga sam izbjegao?". Dio Joshuinog i Millerovog verbalnog sukoba možete pogledati u videozapisu koji slijedi.

Podsjetimo, Joshua i Miller imaju zajedničku povijest još otkad su se 2019. trebali boriti u Madison Square Gardenu, no Miller je pao na doping testu, a na njegovo je mjesto uskočio Andy Ruiz Jr te, na koncu, šokirao boksački svijet. Joshua će na predstojećoj priredbi u Rijadu boksati sa spomenutim Wallinom, dok će Miller, koji je u kikboksačkom ringu dva puta izgubio od našeg Mirka Filipovića, ukrstiti rukavice s Danielom Duboisom.

Miller doista u Rijadu ne gubi vrijeme pa je stoga nakon Joshue odlučio ući u sukob i s Duboisom. "Da se borimo deset puta, deset puta bih te nokautirao", dio je "trash talka" kojeg je Amerikanac ispalio prema Duboisu, a cijelu prepirku, u koju su se umiješali čak i neki članovi timova dvojice boraca, možete pogledati u nastavku.

Linker
28. travanj 2024 11:01