K1 i Boks

(VIDEO) Kaos na konferenciji za novinare! Shakur Stevenson se zaletio u gomilu da pomogne majci!

SHAKUR STEVENSON POST FIGHT PRESSER BRAWL

 Screenshot(youtube, Fight Hub Tv)
Veliku pobjedu zasjenio je incident nakon borbe

Veliku sinoćnju pobjedu Shakura Stevensona zasjenio je incident koji se dogodio na konferenciji za novinare nakon borbe. Usred konferencije došlo je do velikog naguravanja u kojem je sudjelovala Shakurova majka zbog čega se u mnoštvo vrlo brzo zaletio i Shakur osobno kako bi ju obranio, a pao je i jedan aperkat što se može vidjeti u videu.

Prema izvještaju se doznaje kako su dvije žene napale Stevensonovu majku nakon čega je boksač istog trena ostavio svoje pojaseve i mikrofon te se zatrčao prema gomili kako bi joj pomogao. Video pokazuje kako su nekoliko muških osoba sudjelovale u tučnjavi i naguravanju, a zaštitari su očajnički pokušali primiriti situaciju, što su u konačnici i uspjeli.

Shakur Stevenson je ostao neporažen protiv agresivnog Meksikanca u kojoj je majstorskom tehnikom i taktikom pokazao kako je vještina ipak važnija od agresivnosti te time ujedinio pojaseve WBC i WBO federacije.

Stevensonu mnogi predviđaju sjajnu budućnost, a ovim nastupom to je definitivno i dokazao. Stevenson je rijetko viđeni boksački talent, a mnogi ga smatraju nasljednikom Floyda Mayweathera. Titulu prema WBO federaciji osvojio u desetom mjesecu prošle godine protiv Jamela Herringa tehničkim nokautom u desetoj rundi, a sinoć potvrdio svoju dominaciju. Imao je i sjajnu amatersku karijeru u kojoj se okitio zlatom na olimpijskim igrama za juniore i srebrom na olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine.

Shakur je od prve runde borbu kontrolirao prednjim direktom koji se kasnije pokazao kao ključan faktor uz kombinacije od 3 udarca koje su najčešće dolazile iza toga. U 6. rundi Stevenson baca precizan aperkat koji šalje Valdeza na pod, a do kraja meča mogli smo gledati frustriranog Meksikanca kojem borbeni stil ovoga puta nije donio željeni ishod s obzirom na to da se ispred njega našao bolji boksač.

Čitav incident možete pogledati u nastavku članka.

Linker
25. travanj 2024 05:39