K1 i Boks

(VIDEO) Matchroom Boxing objavio mini dokumentarac o Hrgoviću i McKeanu: ‘Pogledajte moj i njegov rezime, koga je on nokautirao?‘

Filip Hrgović

 SCREENSHOT (YOUTUBE, MATCHROOM BOXING)
Cijeli dokumentarac možete pogledati na dnu članka

Ostalo je još samo nekoliko dana do boksačkog spektakla u londonskoj O2 Areni. Iako priredbu predvodi Anthony Joshua, hrvatsku publiku više zanima povratak Filipa Hrgovića nakon gotovo godinu dana. Prošle je godine slavio u meču karijere protiv Zhileija Zhanga jednoglasnom sudačkom odlukom, a sada se vraća u ring protiv neporaženog Australca Demseyja McKeana.

Nakon što je Dillian Whyte otpao iz borbe s Joshuom zbog dopinga, ponadali smo se da bi upravo naš "El Animal" mogao upasti umjesto njega te se boriti sa slavnim AJ-em, no zamjenski protivnik ipak će mu biti finski teškaš Robert Helenius. Najbitnija stvar u cijeloj priči jest da priredba nije otkazana i da sve ide po planu pa ćemo moći gledati Hrgovića u novom nastupu.

Upravo povodom te borbe, Matchroom Boxing je na svom YouTube kanalu objavio mini dokumentarni film u kojem su prikazane kratke sekvence priprema oba borca, a imali su ponešto i za uputiti jedan drugome.

"Pogledajte koga sam ja pobijedio, a koga on. Koga je on to nokautirao? Priča previše s**nja, to nije samopouzdanje, on je u zabludi", rekao je Hrgović, a McKean je također imao poruku za našeg boksača:

"Vidjet ćemo tko će biti u zabludi u subotu!"

Da ne duljimo previše, sve što su rekli možete pogledati i poslušati u videu ispod.

Linker
29. travanj 2024 12:55