K1 i Boks

(VIDEO) Mike Perry pretukao maskotu tijekom otvorenog treninga: ‘Ovo je stvarni život, ne možete mi govoriti sranja u lice‘

Mike Perry vs. maskota

 Screenshot (youtube, Mma Fighting)
Popularni ‘‘Platinum‘‘ isprovociran je od strane maskote

Bližimo se noći sa subote na nedjelju i novom boksačkom meču Jakea Paula. Ponajveća boksačka zvijezda u ovom trenutku odradit će svoj 11. profesionalni nastup (9-1-0), a po mnogima jedan od najzahtjevnijih do sada.

Naime, na suprotnoj strani ringa naći će se još jedan MMA borac, ali nešto drukčiji od onih s kojima se Paul do sada borio. Mike Perry nije na zalasku karijere, zapravo je u ‘‘primeu‘‘. 32-godišnji ‘‘Platinum‘‘ vrhunac je dosegao nakon tranzicije u boks bez rukavica i boksački meč neće mu biti nešto strano. Ono što Perryja čini jako opasnim ponajviše je njegov borilački duh.

Nikada ‘‘Platinum‘‘ neće pasti bez ispaljenog metka i uvijek je spreman potući se do krajnjih granica. Nažalost, to je na svojoj ‘‘koži‘‘ osjetila i maskota koja se pojavila na otvorenom treningu uoči meča između Paula i Perryja.

U trenucima dok je Perry davao izjavu u ringu, maskota je palčevima prema dolje isprovocirala Mikea Perryja. Mike je reagirao fizičkim napadom na maskotu, a osiguranje je moralo reagirati. Teško je reći radi li se o ozbiljnom sukobu ili nečemu unaprijed dogovorenom radi ‘‘showa‘‘, a ni sam Perry nije se htio izjasniti.

‘‘Ja sam ovdje kako bih došao do pobjede, a pobjede upisujem cijeli tjedan. Ne možete mi se unositi u lice i govoriti sranja kao što to rade ovi dečki putem društvenih mreža. Ovo je stvarni život i kad se nađemo licem u lice, ovako ću vas tretirati.‘‘, poručio je Mike.

Dakle, Mike Perry definitivno je u svom borilačkom raspoloženju i spreman ‘‘otkinuti glavu‘‘ Jakeu Paulu kako je najavio. Preostaje nam vidjeti hoće li mu taj borilački duh biti dovoljan za svladati opasnog Paula.

Linker
03. rujan 2024 20:22