K1 i Boks

(VIDEO) Mike Tyson objavio kratku snimku sparinga, fanovi jako zabrinuti: ‘Nadam se da je uplatio zdravstveno osiguranje‘

Mike Tyson na sparingu

 Screenshot (instagram, Mike Tyson)
Legendarni 58-godišnji boksač izgleda dobro na snimkama, ali postoji zabrinjavajuć detalj koji su mnogi opazili

Mike Tyson nastavlja s pripremama za meč protiv Jakea Paula, a isto tako nastavio je i s objavljivanjem video sadržaja koji uključuje isječke s njegovih treninga. Jučer smo vam prenosili "Ironov" video u sklopu kojeg možete vidjeti kako vježba svoj vrat, a rano jutros Tyson je objavio novi videouradak.

Osim udaranja vreće, ovaj put možemo vidjeti i par kratkih isječaka s Tysonovog sparinga. Nije poznato s kime Mike sparira, ali u onome što se moglo vidjeti, Mike izgleda dobro. Eksplozivan je, njegove prepoznatljive kretnje i dalje su tu, a sve to ulijeva određenu dozu vjere i optimizma kod njegovih fanova.

Međutim, mnogi fanovi na društvenim mrežama nisu oduševljeni, a jedan detalj posebno ih zabrinjava. Gotovo svaki Tysonov video s treninga prepun je kratkih kadrova koji se neprestano izmjenjuju, a fanovi smatraju da postoji valjan razlog zašto je to tako.

"Mislim da znam zašto je toliko preskakanja s jednog kadra na drugi. Ti ćeš se ispuhati za 20 sekundi", jedan je od komentara na Twitteru, a Mirror prenosi još dva vrlo interesantna komentar.

"Počinjem misliti kako je ovaj tip u ozbiljnim problemima. Nadam se da je njegovo zdravstveno osiguranje plaćeno. Sav taj novac kupit će mu lijepa invalidska kolica."

"Gledamo isječke u trajanju 10 sekundi koji nam prikazuju snagu i brzinu. Ali nakon toga vjerojatno slijedi 15 minuta oporavka koje ne možemo gledati. Glupa borba s glupim preinakama pravila u ugovoru kako bi borba potrajala što dulje. Ali kao što svi znamo, novac danas uništava svijet."

Nisu ipak svi komentari tako negativni. Postoji i grupa optimističnih koji su zadovoljni onim što 58-godišnji Mike Tyson pokazuje na ovim kratkim isječcima sa svojih treninga. Među osobama koje su pozitivno komentirale njegov video našao se i Chuck Norris koji je napisao:

"Izgledaš oštro, Mike!"

Kako se meč bude bližio, fanovi Mikea Tysona bit će sve više zabrinuti. Borba je ugovorena za 15. studenog (11. mjesec) i još uvijek postoji nada da iz nekog razloga doći do otkazivanja borbe. Ni jedan boksački fan ne želi gledati legendarnog Mikea kako gubi od tipa koji je donedavno bio YouTuber.

Linker
22. listopad 2024 12:18