K1 i Boks

(VIDEO) Mike Tyson udarcima izbacio sparing partnera iz ringa! Pogledajte najnoviju snimku sa sparinga boksačke legende

Mike Tyson sparing

 Screenshot (x, Mike Tyson)
Jake i Mike borit će se 15. studenoga (jedanaesti mjesec), tako da do meča nije ostalo puno vremena

Meč između Jakea Paula i Mikea Tysona polako nam se približava, a kako za sada stvari stoje, izgleda da do nikakvih otkazivanja ne bi trebalo doći. Gotovo svakodnevno Mike počasti vjerne fanove nekom snimkom s treninga, a upravo to učinio je i nešto kasnije noćas.

Ono što mu se uvijek spočitavalo jest da objavljuje snimke isključivo udaranja fokusera, što po mnogima nije nikakav pokazatelj njegove trenutne forme. Dosta često se u komentarima moglo vidjeti da fanovi Mikea žele vidjeti u realnoj situaciji, na sparingu, što je legendarni Tyson odlučio i ispuniti.

Neki dan objavio je prvu, kratku snimku, nakon čega se pak pojavila lavina komentara kako ne izgleda dobro i kako će loše proći protiv Jakea. Međutim, na snimci koju je objavio sinoć, ipak izgleda bolje, a čak je svog sparing partnera udarcima uspio izbaciti iz ringa kroz konopce. Video možete pogledati ispod:

Generalno gledajući, ovakva forma uistinu je impresivna za čovjeka od 58 godina. Biti i dalje tako aktivan i u sportu svakako je fenomenalna stvar, no veliko je pitanje je li ovo dovoljno da odradi novi profesionalni meč, i to protiv čovjeka koji je čak 31 godinu mlađi od njega. Odogovr na ovo pitanje nećemo morati dugo čekati, a svi se toplo nadamo da će odgovor biti potvrdan.

Jake i Mike borit će se 15. studenoga (jedanaesti mjesec), tako da do meča nije ostalo puno vremena. S obzirom na skraćene runde na dvije minute i na rukavice od 14 unci, nadamo se da će zdravlje boksačke legende ostati očuvano.

Linker
24. listopad 2024 08:30