K1 i Boks

(VIDEO) Mike Tyson udario i gurnuo Jakea Paula na konferenciji za medije, Paul uzvratio

Mike Tyson i Jake Paul

 Erik Pendzich/Shutterstock Editorial/Profimedia
Na današnjoj press konferenciji, Tyson je inicirao kraću fizičku razmjenu s Paulom

Na današnjoj konferenciji za medije u New Yorku, Mike Tyson i Jake Paul suočili su se licem u lice kako bi promovirali svoju kontroverznu boksačku borbu koja će se održati 15. studenog. Došlo je i do manje fizičke razmjene tijekom sučeljavanja.

Tyson i Paul su se trebali boriti prošlog mjeseca, ali je boksačka legenda morala odustati kada je pretrpio pogoršanje čira. Borba je pomaknuta za studeni, a Paul je u međuvremenu nokautirao bivšeg UFC borca, Mikea Perryja, koji je uskočio umjesto Tysona. ‘‘Iron Mike‘‘ inzistira da se oporavio od svojih tegoba i da je u potpunosti spreman za borbu.

Kada je došao red na sučeljavanje na današnjoj presici, Tyson je laganim udarcem pokušao isprovocirati svog protivnika. Bivši prvak u teškoj kategoriji onda je i gurnuo Paula unatrag, a zatim mu je YouTube zvijezda, koja je 30 godina mlađa od njega, uzvratila.

Paul je pobijedio u 10 od svojih 11 profesionalnih borbi, ali većina njegovih pobjeda dolazi protiv bivših MMA zvijezda, uključujući Bena Askrena, Tyrona Woodleyja, Andersona Silvu i Natea Diaza. Njegov jedini poraz dogodio se kada je povećao razinu svog protivnika i bio nadmašen bodovima od strane Tommyja Furyja prošle godine.

Paul je obećao nasilan kraj borbe: "Ovo je povijest; svi govore da ću biti nokautiran, ali što će se dogoditi kada ja uspavam ovog čovjeka? On kaže da će to biti moj sprovod, moj posljednji pozdrav, da će ubiti Jakea Paula... Poštujem Mikea Tysona, ali više nismo prijatelji. Nokautirat ću ga i vidjet ćemo tko je mrtav."

Cijelu konferenciju možete pogledati niže.

Linker
24. kolovoz 2024 16:36