K1 i Boks

(VIDEO) Nick Diaz i Tyson Fury odradili zajednički trening: ‘Dana, daj mu tu borbu!‘

Nick Diaz i Tyson Fury
 screenshot (YouTube, MacLife)
Tyson Fury i dalje se nalazi u Kaliforniji, gdje pored svog hedonizma ipak nađe vremena za trening

Iako je datum njegovog meča protiv Anthonyja Joshue isplivao u javnost te se zna kako je do velikog okršaja (14. kolovoza u Saudijskoj Arabiji) ostalo još točno tri mjeseca, Tyson Fury još uvijek se nalazi u Kaliforniji, gdje ga se često može vidjeti s raznim poznatim osobama, poput Davida Beckhama. No, on tvrdi kako i redovno trenira, a čini se da to radi na raznim mjestima.

Tako je posjetio Nicka Diaza, s kim je odradio boksački sparing, ali i malo hrvanja, nakon čega je odlučio putem Instagrama poslati poruku onima koji odlučuju o Nickovoj idućoj borbi.

"Ovdje sam s mojim momkom Nickom Diazom. Radimo i dolazimo po sve vas šu**e, razbit ćemo vas. On je u sjajnoj formi, spreman je. Daj mu borbu Sana, daj mu borbu!", rekao je "Gipsy King", dok je Diaz stajao pored njega.

Diaz je najavio svoj povratak, nakon čega je imao sastanak s Danom Whiteom, koji je izjavio kako nije siguran da se Nick uistinu želi boriti te iz tog razloga nije siguran hoće li mu organizirati borbu. Istovremeno je Dan Hardy, odmah nakon što je dobio otkaz iz UFC-a, zatražio svog bivšeg poslodavca da otpusti i Diaza, kako bi se njih dvojica mogli boriti u Rizinu.

U svakom slučaju, ako Nick Diaz otvoreno govori da se želi boriti, ne bi li mu White, kao borcu pod ugovorom, to trebao osigurati, a ne se javno propitkivati želi li Nick to uistinu? Istina je kako se nije borio od 2015. godine, a posljednja pobjeda mu datira još na 2011., no on je izrazio želju odraditi ono što mu piše u ugovoru.

Ispod teksta pogledajte dva videa sastavljena većinom od Furyjevih Instastory objava, na kojima može vidjeti kako je ovo druženje izgledalo.

Linker
19. travanj 2024 14:03