K1 i Boks

(VIDEO) Nije vjerovao svojim očima: Pogledajte reakciju Oleksandra Usyka na nokdaun Ngannoua nad Furyjem

Usykova reakcija

 Twitter (boxing On Tnt Sports)
Usyk ipak nije ostao bez meča s Furyjem, no vjerojatno je i sam očekivao da će Fury imati puno lakši posao nego što je ustvari imao

Bilo je jako puno analiza koje su govorile kako Francis Ngannou neće ni dotaknuti Furyja u ovom meču, a što drugo sada možemo reći nego da je to bilo potpuno promašeno. Ne da ga je dotaknuo, nego ga je i u trećoj rundi poslao u nokdaun nakon što ga je pogodio lijevim krošeom.

Nije Fury sinoć izgledao ni dobro ni fokusirano, a za to je platio cijenu. Iako je službeno pobijedio, mnogi slave upravo Ngannoua jer je pružio ono što nitko nije očekivao da će pružiti. Službeno je izgubio, ali će svejedno uskoro biti rangiran unutar WBC-ovih top 10 teškaša svijeta.

Sinoć se pokazalo kako ipak nije toliko trom i spor kako su ga mnogi predstavljali, a nokdaun nad jednim Tysonom Furyjem je ogroman uspjeh. S obzirom da je Oleksandr Usyk iz prvih redova gledao meč, nije čudno što je bio zabrinut zbog cijele situacije. Da je taj udarac slučajno sjeo malo snažnije ili bolje, možda bi i on ostao bez meča protiv Tysona Furyja. Stoga ne čudi ovakva reakcija kad je vidio taj nokdaun:

Usyk ipak nije ostao bez meča s Furyjem, no vjerojatno je i sam očekivao da će Fury imati puno lakši posao nego što je ustvari imao. Kako god, protiv Usyka će se morati pojaviti fokusiraniji i jednostavno bolji nego što je to slučaj bio sinoć. Ukoliko se pak pojavi u ovom izdanju, velike su šanse da će upravo Usyk biti sljedeći apsolutni prvak teške kategorije. No, ne treba Furyja odmah slati u mirovinu nakon jednog slabijeg izdanja.

Linker
03. svibanj 2024 01:29