K1 i Boks

(VIDEO) Nokdaun nakon gotovo svakog udarca: Pogledajte kako je Marko Martinjak uništio Jaromea Hatcha

Marko Martinjak (lijevo) i Jarome Hatch (desno)

 Screenshot (voyo.hr)
Fantastični hrvatski borac pružio je jedan od najboljih nastupa u dosadašnjoj karijeri

Najavljivao je Marko Martinjak da nikada nije bio fizički spremniji uoči trećeg meča protiv Jaromea Hatcha. 32-godišnji hrvatski ‘‘bare knuckle‘‘ boksač odradio je odlične pripreme sa svojim trenerom Ivicom Ivićem, maksimalno dobro se pripremio, kako tehnički, tako i taktički, a potvrda odlične pripreme došla je u sinoćnjem meču.

Sjajno je Martinjak izgledao već na vaganju, ali fizički izgled može ponekad zavarati. To ovaj put nije bio slučaj, jer Martinjak je unutar ‘‘trigona‘‘ (trokutasto borilište) izgleda fantastično.

Već nakon tridesetak sekundi borbe, Martinjak je prvi put poslao Hatcha u nokdaun. Treba odati počast i Hatchu jer se vratio u borbu nakon tako teškog nokdauna, ali uslijedio je težak period za njega.

Martinjak je do kraja meča upisao četiri nokdauna, a dvaput je Hatch završio na tlu bez sučevog brojanja. Četvrti nokdaun bio je ujedno i presudni, jer sudac je nakon toga odlučio prekinuti meč. Američki boksač bio je vidno dezorijentiran i nije imalo smisla puštati ga da nastavi meč protiv ponajboljeg ‘‘bare knuckle‘‘ boksača na svijetu.

Martinjak i Hatch odradili su prvu trilogiju u povijesti BYB Extreme organizacije, a hrvatski borac kući nosi dvostruki dijamantni Police Gazette pojas s ukupno osam dijamanata. Upitno je postoji li ‘‘bare knuckle‘‘ boksač kruzer kategorije koji može zaustaviti Martinjaka u ovom trenutku.

Ukoliko nam ne vjerujete, pogledajte snimku njegovog meča protiv Hatcha i uvjerite se koliko je impresivno izgledao na sinoć održanoj BYB 23 priredbi. Klikom na LINK možete pogledati kompletan meč.

Linker
30. travanj 2024 11:51