K1 i Boks

(VIDEO) Novi opak nokaut na priredbi Karate Combata, pobjedu upisao i Crnogorac Lazar Kukuličić

Fabiola Esquivel i Lazar Kukuličić
 screenshot (YouTube, Karate Combat)
Sve popularnija borilačka promocija donijela je novu seriju sjajnih borbi

Već smo pisali o Karate Combatu, američkoj promociji koja postoji otprilike dvije godine, a tijekom tog razdoblja počeli su skupljati respektabilnu bazu fanova. Ipak, posebnu su pažnju dobili posljednjih mjeseci, na račun atraktivnih borbi u njihovom improviziranom borilištu, ali i samim time što su ponudili bogati ugovor svim osvajačima karate zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Ovog tjedna održali su osmu priredbe treće sezone, a na njoj se dogodio jedan trenutak koji je vrlo brzo postao viralan. U borbi između Fabiole Esquivel i Ane Villanueve došlo je do atraktivnog nokauta high kickom, udarcem kojeg svakako vrijedi vidjeti više puta.

U prvoj borbi programa iste priredbe nastupio je Lazar Kukuličić, crnogorski borac kojeg pamtimo iz prve sezone FNC Armagedona, gdje je prošao prvo kolo, da bi onda u polufinalu nakon sjajne borbe doživio poraz od Patrika Čelića. Kako je karate njegova primarna disciplina, prihvatio je poziv ove promocije, a onda odradio sjajnu borbu. Sudačkom odlukom slavio je protiv Tima Ha, borca iz Azije koji nastupao pod češkom zastavom.

Kukuličićevu borbu, koja je bila prva na programu priredbe, kao i zapravo cijelu priredbu, možete pogledati u videu ispod teksta. Ovo sve je dokaz kako Karate Combat sve više napreduje, zbog čega oko sebe ima i sve veću pažnju. Na putu su da postanu jedna od popularnijih promocija stand up borbe, a gledajući na vrlo atraktivna pravila, kao i kvalitetu borbi, to bi mogli vrlo lako uskoro postati.

Linker
24. travanj 2024 04:01