K1 i Boks

(VIDEO) Ostovich i VanZant na vaganju potvrdile zašto ih je BFKC odabrao za glavnu borbu

Rachael Ostovich i Paige VanZant
 screenshot (YouTube, BKFC)
Sve je spremno za BKFC priredbu koja bi mogla biti najgledanija u dosadašnjoj povijesti te promocije

Trljaju ruke David Feldman i njegova ekipe iz Bare Knuckle Fighting Championship promocije. Kako i ne bi kad je BKFC 19 priredba, predvođena borbom Paige VanZant i Rachael Ostovich, uspjela dovesti do izraženog interesa fanova. Naravno, dok ne vidimo kakva će biti gledanost, ne možemo biti sigurni u to, no sve što se događa u Tampi na Floridi daje na pretpostavku kako će se dogoditi uspjeh.

Jučer je održano službeno vaganje za ovaj vrlo sadržajan program, no sve je kulminiralo izlaskom spomenute dvije borkinje. Iako između njih nije bilo nikakvih tenzija, vrlo brzo su potvrdile zašto je njihova borba hit. Kad dvije djevojke koje tako izgledaju krenu u okršaj unutar najbrutalnijeg sporta svijeta, jasno je što tu većinu fanova intrigira.

Za VanZant će ovo biti druga borba u promociji, nakon neuspješnog debija održanog u veljači, dok je Ostovich sama sebe iznenadila, kako je već ranije izjavila, time što je odlučila prihvatiti borbu. Na kraju je objasnila to time da je ponuđeni novac bio nešto što nije mogla odbiti, a iza vikenda ćemo saznati je li se Feldmanu ulaganje u to isplatilo. Za sada se sve čini obećavajuće.

Popis svih borbi ovog programa možete vidjeti OVDJE, a snimku vaganja na dnu teksta.

Linker
07. svibanj 2024 09:41