K1 i Boks

(VIDEO) ‘Ovo je najteži protivnik Andrewa Tatea‘: Pogledajte Gloryjevu snimku sjajnog Tateovog meča

Andrew Tate

 Screenshot (youtube, Piers Morgan; Glory Kickboxing)
Super popularni Andrew Tate nekoć je bio legitiman kickboksač

Jedna od najpopularnijih i najviralnijih osoba kroz proteklih nekoliko mjeseci definitivno je Andrew Tate. 35-godišnja zvijezda posjeduje američko i britansko državljanstvo, a radi se o poduzetniku koji ujedno vodi i online tečaj o stvaranju bogatstva na takozvanom Hustlers Universityju.

To ‘‘sveučilište‘‘ on je sam osnovao. Prema svojim navodima, do prvog milijuna došao je s otprilike 27 godina, a prema nekim najnovijim procjenama, vrijednost njegovog bogatstva procjenjuje se na 350 milijuna američkih dolara.

Andrew Tate puno pažnje privlači i svojim raznoraznim stavovima koje neki smatraju kontroverznima, a neki poput Darrena Tilla smatraju da je Andrew Tate ‘‘najbolja stvar koja se dogodila internetu u posljednje vrijeme‘‘. Na velikoj većini najpoznatijih platforma Tate je blokiran, ali puno je onih koji se slažu s njime i na neki način postaju ‘‘njegovom vojskom‘‘.

Izuzev svega gore navedenog, Andrew Tate nekoć je bio i kickboksač, a iza njega je jedna pristojna karijera. Prema podacima s Wikipedija, Tate je upisao 76 pobjeda i devet poraza u svojoj karijeri. Istina da se u njegovom rezimeu pobjeda ne mogu pronaći neka vrsna kickboksačka imena, treba istaknuti kako je osvajao raznorazne titule u manjim organizacijama. Nastupao je Tate i na Enfusion eventima, a neke mečeve odradio je u Ljubljani i Ohridu između ostalog.

Jedan od njegovih najzvučnijih protivnika bio je Armenac Sahak Parparyan (50-14-5). Parparyan je u svojoj karijeri pobjeđivao imena kao što su Jason Wilnis (31-9-1) i Mourad Bouzidi (72-25-2, 1 NC), a 2014. godine na Gloryjevom eventu u Zagrebu, Parparyan je dobrano namučio Alexa Pereiru, ali izgubio je većinskom odlukom sudaca.

Tate se s ovim sjajnim Armencom borio sredinom 2012. godine, a ulog je bila titula u organizaciji ‘‘It‘s Showtime‘‘. Borili su se u kategoriji do 85 kilograma, a nakon pet vrlo zanimljivih i kompetitivnih rundi, slavio je Parparyan jednoglasnom odlukom sudaca.

Glory Kickboxing kao jedna od najpoznatijih svjetskih kickboksačkih organizacija, putem svog YouTube kanala omogućuje snimku ovog meča.

‘‘Najteži protivnik Andrewa Tatea‘‘, naslov je videa, a u komentarima se mogu pročitati i pohvale za Tatea.

‘‘Nisam znao koliko je Andrew Tate bio dobar borac dok nisam pogledao ovaj meč. Upravo je dobio novog fana.‘‘

‘‘Možda je lajavac, ali on se zna boriti. Posjeduje tehniku i kontrolirano baca udarce. Borbe su poput šaha, svaki potez se računa.‘‘, samo su neki od komentara, a jedan od fanova je istaknuo kako je Andrew Tate nokautirao Wendalla Rochea, dok to nije pošlo za rukom Gokhanu Sakiju i Danielu Ghiti.

Tate uistinu jeste kvalitetan kickboksač i njegove borilačke vještine ne mogu se osporiti. Ako nam ne vjerujete, pogledajte snimku meča između Tatea i Parparyana.

Video je pri dnu teksta.

Linker
22. travanj 2024 02:28