K1 i Boks

(VIDEO) Pet Sakijevih bombi! Pogledajte kako je legendarni kickboksač rušio protivnike jednim udarcem

Gokhan Saki

 Pro Shots Photo Agency/ddp USA/Profimedia
Sjajni tursko-nizozemski kickboksač godinama je oduševljavao svojim izvedbama

Više od šest godina, izbivao je Gokhan Saki (82-16-0, 1 NC) iz kickboksačkog ringa, dok ga pod okriljem Gloryja nismo gledali više od sedam godina. Sve do listopada 2021. godine i borbe protiv Jamesa McSweeneyja.

38-godišnji ''Rebel'' nokautom u drugoj rundi, savladao je iskusnog Engleza, a svojim low kickovima, Saki je podsjetio na svoje najbolje dane. Nije kasno da se ovaj legendarni kickboksač ponovno umiješa u sami vrh svjetskog kickboxinga. Još nije poznato planira li Saki nastaviti s nastupima u teškoj kategoriji ili će se vratiti u svoju matičnu polutešku kategoriju.

Inače Saki iza sebe ima čak 99 profesionalnih kickboxing nastupa. Bit će zanimljivo vidjeti s kime će ga Glory upariti u njegovom jubilarnom stotom nastupu, koji bi trebao upisati ove godine. Izuzev bogate kickboxing karijere, Saki se okušao i u MMA vodama. Međutim, nije bio naročito uspješan u tom sportu te je upisao dva poraza i jednu pobjedu. Ipak, već u drugom i trećem nastupu okušao se u UFC-u, najjačoj svjetskoj MMA promociji, a tamo je upisao polovičan uspjeh (1-1).

Ususret nadolazećim priredbama tijekom 2022. godine te novim Sakijevim nastupima, Glory nas je putem svog YouTube kanala prisjetio sjajnih Sakijevih nokauta. Radi se o kompilaciji koja sadrži pet njegovih nokauta kojima se prezentira moć njegovih pojedinačnih udaraca. Nema smisla da vam previše otkrivamo što se nalazi u kompilaciji. Najbolje da sami saznate, a jedino što možemo reći, jeste činjenica da ćete uživati.

Video možete pogledati pri dnu teksta.

Linker
25. travanj 2024 09:00