K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte videopoziv, Alex Pereira odgovorio je na Paulove prozivke: ‘Idemo!! Chama!‘

Alex Pereira

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Kao što smo već navikli, Pereira je uvijek spreman na borbu, a hoće li mu Dana White dozvoliti izlet u boksački ring, to ćemo tek vidjeti

Alex Pereira je najnovija meta izazova Jakea Paula, a čini se da je UFC prvak poluteške kategorije spreman za borbu.

Nakon što je Paul sinoć nokautirao UFC veterana, Mikea Perryja, u Amalie Areni u Tampi na Floridi, boksački YouTuber usmjerio je svoju pažnju na sljedeće potencijalne izazove. S već dogovorenom borbom protiv 58-godišnje boksačke legende, Mikea Tysona, 15. studenog, Paul je izazvao vjerojatno najopasnijeg udarača u UFC-u.

"Alex Pereira, kažeš da želiš boksati", rekao je Paul tijekom intervjua u ringu s Arielom Helwanijem. "Ja sam kralj ovoga. Ja sam kralj ovoga. Dođi ovamo. Možemo to ostvariti. Želim tebe, Alex Pereira. ... Upravo sam pobijedio BKFC prvaka. Pobijedio sam više UFC prvaka. On je rekao da želi boksati. Dakle, Alex Pereira, nakon Mikea Tysona, hajdemo to ostvariti."

Dok je Paul još bio u ringu dajući izjave nakon borbe, Pereira se brzo povezao s Paulom putem video poziva. UFC prvak je podijelio na Instagramu kako je to izgledalo uz opis "Idemo!! Chama."

"Hej, hajdemo to ostvariti", rekao je Paul. "Idemo, brate moj", odgovorio je Pereira. "Hej, hoće li te Dana (White) pustiti (iz ugovora)?", upitao je Paul. "Reci Dani. Što su veći, to jače padaju. Ti si lak posao."

27-godišnji Paul boksao je s bivšim UFC prvacima Andersonom Silvom i Tyronom Woodleyjem (dvaput), iako su obojica bila primjetno izvan svojih najboljih dana kao borci. 37-godišnji Pereira ne bi bio samo najveći UFC prvak s kojim bi se Paul suočio, već i najmlađi.

Iako je malo vjerojatno da bi se borba mogla ostvariti s obzirom na restriktivne UFC-ove ugovore, Pereira se činio uzbuđenim zbog potencijalne borbe u svojoj kratkoj video razmjeni s Paulom.

Linker
05. rujan 2024 21:27