K1 i Boks

(VIDEO) Rico Verhoeven odgovorio Plazibatu: ‘Ja sam ovdje, idemo to dogovoriti!‘

Rico Verhoeven

 Screenshot (instagram, Ricoverhoeven‘s Profile Picture Ricoverhoeven)
Čini se kako ćemo konačno gledati ovaj sjajan dvoboj

Vrlo vrijednu pobjedu sinoć je upisao naš najbolji kickboksač Antonio Plazibat nakon što je brutalno nokautirao opasnog Rumunja Raula Catinasa. Rumunj je u meč krenuo nešto bolje, taktički je pogađao kickove, a onda je počeo bacati i široke krošee i aperkate, no Plazibat je imao odgovor na sve, a uskoro je u Rumunja uzdrmao, da bi ga potom i završio.

Nakon sjajnog nastupa Plazibat je prozvao šampiona Rica Verhoevena izderavši se na mikrofon "Rico Verhoeven, gdje si?". Mnogi su komentirali da bi upravo Rico trebao biti sljedeći za Plazibata, jer on je još jedanput potvrdio zašto je postavljen za prvog izazivača, te se Rico izgleda više nema gdje sakriti. Nedugo nakon pobjede Rico je objavio video na svom Instagram profilu u kojem se u naslovu videa obraća Plazibatu i Glory organizaciji.

"Ja sam ovdje, @glorykickboxing poduzmite nešto." - napisao je Rico uz fantastičan video gdje rukom poziva Plazibata da dođe po njega. Nije dugo trebalo reptilskoj vojsci da nahrle komentirati video, a tu su se našli i nekoliko naših boraca koji su svojim komentarima poslali jasnu poruku Verhoevenu da neće dobro proći.

Rico ne zna za poraz od 2015. godine otkad je zaredao čak 16 pobjeda u nizu. Naš Antonio Plazibat je trenutno u nizu od četiri pobjede od kojih su sve četiri upisane nokautima. U posljednjih devet mečeva izgubio je samo jednom, a otkad je počeo dobivati na masi niže samo pobjede nokautima.

Ono što je Plazibat do sada pokazao, osim svoje borilačke vještine, je to da se sjajno nosi s pritiskom, tako da možemo očekivati da će biti na 100 posto kada stane nasuprot šampiona, te da trema tu neće odigrati nikakvu ulogu.

Linker
20. travanj 2024 12:22