K1 i Boks

(VIDEO) Satoshi Ishii u polufinalu jakog K-1 turnira

Satoshi Ishii

 Screenshot (Instagram, Satoshi Ishii)
Satoshi Ishii ekspresno se plasirao u polufinale jakog K-1 turnira

Satoshi Ishii plasirao se u polufinale jakog K-1 turnira koji se održava u Japanu pobijedivši nokautom u drugoj rundi japanskog borca Kosuke Jitsukata. Nažalost, na snimci se vidi kako se ozlijedio te mu je nastup u polufinalu pod velikim upitnikom. Jitsukata je definitivno bio veoma ozbiljan protivnik što potvrđuje činjenica da je čak osam od ukupno devet pobjeda u karijeri ostvario nokautom.

Ukupno na priredbi nastupa osam kickboksača, a cijeli turnir traje jedan dan, tako da za osvajanje pojasa Ishii danas mora upisati 3 pobjede. Odlično je krenuo te ukoliko ga ozljeda ne spriječi u tome danas bi trebao odraditi još dvije borbe gdje bi se u slučaju pobjeda u obje okitio naslovom prvaka K-1 organizacije. Poznato je da Ishiiju borba u stojci nije bila jača strana, ali definitivno se vidi napredak u odnosu na prijašnje borbe.

U četvrtfinalu su još nastupili K-Jee protiv Mahmouda Sattaria, gdje je Sattari ostvario pobjedu nokautom u prvoj rundi. Drugi četvrtfinalni par bili su Kyotaro Fujimoto i Hidenori Sakamoto čija je borba također završila u korist Fujimotoa nokautom u drugoj rundi. Posljednji četvrtfinalni par bili su Seiya Tanigawa protiv Animal Kojia, gdje je sudačkom odlukom Tanigawa upisao pobjedu i pridružio se ostalima u polufinalu.

Ukoliko Ishii zbog ozljede neće moći nastupiti u polufinalu, kao zamjena bi trebao uskočiti Japanac Hisaki Kato.

Snimku nokauta možete vidjeti u prilogu.

Linker
23. travanj 2024 09:42