Regija

Satoshi Ishii ostao bez nastupa ovaj vikend, ali zato će nastupiti na FNC-ovom eventu u Karlovcu!

Satoshi Ishii

 Screenshot (youtube, Pfl)
Program FNC-ove priredbe u Karlovcu dodatno je pojačan Ishiijem koji će vjerojatno biti najzvučnije ime

Nakon tri uzastopna nastupa kickboxingu te tri upisane pobjede, Satoshi Ishii vratit će se i MMA nastupima. Hrvatski borac rodom iz Japana, trebao se ovog vikenda boriti protiv Dana Spohna na HEAT 50 priredbi, ali nastup mu je propao jer je Spohn bio pozitivan na koronavirus.

Ishii MMA borbu nije odradio od sedmog mjeseca protekle godine, a tada je slavio protiv Pietra Cappellija na EMC 7 priredbi. Iako je Satoshiju otkazan nastup na HEAT-u, MMA borba čeka ga sljedećeg mjeseca.

Naime, Ishii će se prema navodima Fightrooma boriti na FNC 6 priredbi koja će se 17. lipnja (šesti mjesec) održati u Karlovcu. Veliko je to pojačanje za našu najbolju MMA promociju, a bit će zanimljivo vidjeti s kime će organizatori upariti iskusnog Satoshija.

Na istoj priredbi FNC će dobiti inauguralnog prvaka teške kategorije. Ivan Vitasović i Oli Thompson zapravo i predvode FNC 6 event, a pobjednik će doći do FNC-ova pojasa u teškoj kategoriji.

Među dosad najavljenim mečevima svakako valja istaknuti i vinkovačkog nokautera Marija Žgelu koji će se obračunati s Yannickom Bahatijem, sparing partnerom Aleksandra Rakića. ''Lumberjack'' Žgela jedan je od najvećih hrvatskih MMA potencijala kad su više kategorije u pitanju, a na FNC-u će tražiti treću uzastopnu profesionalnu pobjedu.

Što se Ishiija tiče, s nestrpljenjem ćemo pratiti vijesti od same promocije. Zainteresiranih protivnika za obračun s tako renomiranim imenom definitivno ne bi trebalo nedostajati. Izuzev Ishiija, promocija je još prije najavila i meč Vase Bakočevića, ali trenutno nije poznato s kime će se boriti crnogorski borac koji će vjerojatno odraditi nekoliko mečeva i prije samog FNC-a u Karlovcu.

Linker
23. travanj 2024 08:40